Post uit Enschede

4
1197

We zijn nog steeds ziek van de wedstrijd van gisteren. We hadden graag de 3 punten uit Enschede ontvangen. Toch hebben we iets uit het oosten van het land gekregen, waar we blij van kunnen worden.

Over de belachelijke verplichte buscombi naar FC Twente is genoeg gezegd en geschreven. Stichting KingZine en Supportersclub Willem II konden zich niet vinden in de vervoersregeling naar Enschede. In ons standpunt hebben we een onverwachte medestander gevonden. Supportersorganisatie Vriendenkring FC Twente ’65 heeft ook met gefronste wenkbrauwen gekeken naar de wijze waarop wij naar Enschede moesten afreizen. De Vriendenkring streeft net als ons naar een zo soepele mogelijke vervoersregeling voor alle supporters. De Vriendenkring heeft dan de veiligheidscoördinatoren van beide clubs aangeschreven. Omdat wij ons geheel in de inhoud van de brief kunnen vinden, waren wij graag bereid deze mee te ondertekenen.

We hebben niet de illusie dat er meteen veel van veranderen. We zullen echter de vervoersregelingen kritisch blijven volgen en we hopen dat er over enige tijd toch een omslag komt in het denken van de betrokkenen, zodat we niet standaard een strenge buscombi-regeling krijgen opgelegd.

Stichting KingZine

Klik op Brief Twente deel 1 en Brief Twente deel 2 om die brief die verstuurd is te lezen.

 

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments