Populaire uitshirts weer beschikbaar in Webshop

0
534
Spelers delen de overwinning met het uitvak (foto: (c) Toin Damen)

Ze zijn er weer! De bijbestelling van de maten M en L van onze populaire uitshirts is binnen en de prachtshirts zijn dus weer verkrijgbaar. Woensdagavond om 20.00 uur gaan de shirts via de webshop in de verkoop en donderdagmiddag (vanaf 13.00 uur) ook in onze fanshop. 

Begin september moesten we melden dat de zwartblauwe uitshirts vanwege het grote succes uitverkocht waren, maar nét voor de Kerst zijn ze dus weer op voorraad. Helaas moeten we ook melden dat het uitshirt in maat XL niet meer voorradig is en dat dit seizoen ook niet meer zal zijn.

Feestdagen
De fanshop is voor de Kerst nog t/m zaterdag 22 december iedere dag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens de Kerstvakantie worden webshopbestellingen met enige vertraging geleverd. De levertijd kan oplopen tot een week. Van webshopbestellingen die vóór donderdag 20 december (23.00 uur) worden gemaakt, is de verwachting dat ze uiterlijk zaterdag 22 december bezorgd worden. Vanwege de Kerstdrukte kan dit echter niet gegarandeerd worden.

Zaterdag extra korting
Op zaterdag 22 december krijg je in de fanshop van 13.00 tot 17.00 uur 15% korting op het gehele assortiment. (let op: De korting is niet geldig in combinatie met de korting van je SeizoenClubCard of andere kortingsacties. De korting geldt ook niet wanneer je betaalt met de Voetbalkadocard).