POLL: Wat moet er veranderen in en rondom het stadion?

26
2218

Willem II wil het stadion ontwikkelen. De afgelopen periode is Willem II in samenwerking met Hypercube druk bezig om concrete plannen uit te werken. Enkele weken geleden is Stichting KingZine over de plannen bijgepraat.

De meest in het oog springende veranderingen zijn dat het stadion zal worden opgedeeld in een aantal sectoren, waarbij de toegangscontrole zal gaan plaatsvinden bij de tribuneopgang. Er zullen hierbij tourniquets worden geplaatst. Ook zullen de grachten worden gedempt om een meer klantvriendelijkere uitstraling te krijgen en meer plekken te creëren. Verder is het de bedoeling om het aantal businessrooms uit te breiden van 18 naar 25. De extra businessrooms zullen komen in de hoekvakken O en P. Er is ook veel te doen geweest over de locatie van het uitvak. De KNVB schrijft voor dat het uitvak zich niet mag bevinden naast een vak met safe standing-plaatsen. Wordt vervolgd….

Wij zijn heel benieuwd wat jullie van het Koning Willem II-stadion vinden. Vandaar onze vraag: 

Wat moet er veranderen in en rondom het stadion? (meerdere antwoorden mogelijk)

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
RJ
Lid
RJ

De Vakken EN en EZ vervangen voor business seats. Of zorg voor een andere vak indeling  met goedkopere prijzen. Deze vakken zijn vanaf de bouw van het stadion altijd leeg geweest dus leveren niks op aan inkomsten. Nu ook voor de wedsrijd van komende vrijdag, alle vakken zijn uitverkocht behalve EN en EZ.

 

Koning Koos
Gast
Koning Koos

Meer capaciteit? Waarom in vredesnaam? Zelfs voor de wedstrijd van het jaar is het nog steeds niet uitverkocht. En op de één of andere manier hebben we een enorme angst om vooraan te zitten. De eerste eigen zijn altijd leeg. De tribune nog verder richting het veld doortrekken zorgt alleen voor nog meer lege plekken langs het veld.

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Geel Zwarte Toiletpotten

basturk
Lid
basturk

rood wit blauwe doelnetten

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

En geel zwarte toiletpotten

Aussi
Gast
Aussi

Die schijtgele nak kleur moet weg ,mooie nieuwe beplating in rood-wit-blauw

Pisbak
Gast
Pisbak

Coffeeshopke onder vak E.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

En un Bananenbar dat zie ik graag. En deh ga draaien als een tierelier!! 

basturk
Lid
basturk

een niewe stadion speaker/ omroeper  .man man man die van ons lijkt er wel een van de dela.  kan echt niet. en een goede dj die het publiek op zweept. daarnaast een goede geluidsinstallatie

Chouffer
Gast
Chouffer

Beste Basturk,Toevallig ken ik die stadionspeaker en geloof me, die wil wel maar mag niet (zoveel) van de club.

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

KingSide uitbreiden zal in mijn ogen alleen maar averechts werken. We hebben het nu al lastig genoeg om een hele zijde 90 minuten van geluid te voorzien, laten we eerlijk zijn. De fanatiekelingen staan nu al op de KingSide, dus de uitbreiding zal alleen maar extra mannetjes/vrouwtjes aantrekken die er puur gaan staan om interessant te doen en op hun telefoon te kijken. Ik sta zelf al jaren op de KingSide en verbaas me iedere keer over mensen die zoveel geld betalen om niet eens naar de wedstrijd te kijken. Lekker babbelen met vriendinnen doede maar thuis.

Hotseknots
Gast
Hotseknots

Uitbreiding capaciteit en assortiment horeca. Betere entree/ kaartcontrole met meer capaciteit. Werkende verwarming. Stadionspeaker die geen muziek door zingende kingside heen draait

gerard
Gast
gerard

Munten systeem graag via chip of pas. En maak die kachels eens keer doet het al jaren niet vak Htoegang voor fietsers via Goirle kant. Wat een drama een paar duizend man over een modderig pad van 1 meter breed Fietsenstalling is verkleindvengewoon te smal

wil
Lid
wil

Munten systeem kan al via pas.

Jurre
Gast
Jurre

Verwarming 

jdndb
Gast
jdndb

Dat die pisgele buiten kant in elk geval vervangen word. 

JTW
Lid
JTW

– Gracht dempen (levert voorlopig voldoende extra plaatsten op op de KingSide (liever altijd uitverkocht, dan soms lege plekken) en de rest van het stadion is toch zelden uitverkocht). – D’n Beitel onder de KingSide. – Uitvak moet D blijven. – SafeStanding op de KingSide alleen indien het uitvak verplicht verplaatst moet worden. – Uitbreiding van het aantal business seats is altijd belangrijk financieel gezien. – Stadion betreden via de vakken is capaciteitstechnisch voorlopig nog geen probleem en heeft wel iets in mijn ogen. Beter dan voor de onderste rij continue mensen die naar bar/toilet lopen. – Geluidsinstallatie vervangen. – Stadion… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Vloerverwarming m,n tenen waar bevroren afgelopen zaterdag☃

Pieter
Gast
Pieter

Kachel/plafond verbeteren, muntensysteem herzien en apparaten vervangen, gracht weg/kleiner en die verschrikkelijke pisgele golfplaten een likje (andere kleur) verf geven. 

Tommyv
Gast
Tommyv

Ik zou gaan voor een constructie á la St. James Park in Newcastle (zie onder), oftewel Kingside & Business uitbreiden. Daarnaast in heel het stadion de grachten dichtgooien, zodat het de sfeer ten goede komt. Daarnaast een nieuwe geluidsinstallatie plus nieuw dak.Het zal allemaal wel budgettechnisch niet mogelijk zijn, maar ach daar is ook niet om gevraagd. St James' Park

JTW
Lid
JTW

De hoogte in is veel te duur als je de rest van het stadion niet eens uitverkocht krijgt. Kan alleen als je structureel duizenden mensen op de wachtlijst hebt staan en dat hebben we niet. Eerst die gracht dicht, dan zit je al op 16000 plekken gok ik. Genoeg voor Willem II zolang we een rechterrijtje club zijn en de rest van het stadion niet grondig gerenoveerd wordt.

EL POSITIVO
Gast
EL POSITIVO

Indien mogelijk altijd business uitbreiden. Dit levert het meeste geld op, verder zou van mij het dak ook veranderd mogen worden. Als we dan toch bezig zijn zie ik die verschrikkelijke golfplaten aan de buitenkant vervangen worden.  

jan Jansen
Gast
jan Jansen

*verwarming is bout,op K deed maar 1 kleintje het.* dat ronde zeil op de middenstip is veulste zwaar.. de kids krijgen er maar halve bak beweging in .. ziet er nie uit i.m.h.o * geluidsintalatie of i.i.g instellingen is/zijn bout… kei veel forse “level-verschillen” in de audio die afgespeeld wordt.  

appelnaldo
Lid
appelnaldo

op vak B deed geen 1 verwarming het, en voorzover ik kon zie op vak A ook niet

013Bert
Lid
013Bert

Dat ze de verkoop van munten ook maar gelijk op orde brengen, die automaten werken vaker niet dan wel. En die geluidsinstallatie van voor de Champions League kan ook echt niet meer nee. Net als die kachels..

Kingside uitbreiden snap ik dus nooit. Nog meer selfie-makende chimeids van 15 incl bontkraag en vriend van 18 met Nike pet en joint schuin uit dr mond. Komen ff indrinken voordat ze naar café de Prins gaan ofzo?

 

appelnaldo
Lid
appelnaldo

He kerel, nix verkeerd over de Prins he:)