Home » Headlines » POLL: Wat mag er NIET veranderen aan het stadion?

POLL: Wat mag er NIET veranderen aan het stadion?

Eerder deze week stelde we jullie de vraag wat er moet veranderen tijdens de verbouwing van het stadion. Daarop reageerde jullie massaal op, waarvoor dank. Uiteraard zijn we ook benieuwd wat er absoluut NIET mag veranderen. Vandaar een nieuwe poll!

Wat mag er absoluut NIET veranderen aan het stadion (meerdere antwoorden mogelijk)

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

15 reacties

 1. De fanshop in het stadion. Da ge ut godnondeju nie meer in oe hoofd haalt die te sluiten en te verplaatsen naar een of andere kutkiet op de ringbaan.

  7

  0
 2. rood wit en blauw

  Wat zeker niet mag veranderen is het grote aantal overwinningen die we in detoekomst op nak gaan halen.

  12

  2
 3. Dat we binnen de poort rondom het stadion kunnen dwalen maakt het allemaal juist zo gemoedelijk bij ons. Dat moeten we niet verloren laten gaan!

  6

  0
 4. Hoe gaan we met 2 kingzine traytjes met elk 6 bier erop door een tourniquette heen komen zonder te morsen? Door met je mond je ssc tegen de scanner te houden? Oefen dat eerst eens bij de NS toegangspoortjes, lijkt me behoorlijk lastig, zeker als het niet het eerste rondje van de avond is!

  7

  1
  • JTW

   Aan de poort, dus in plaats van de huidige handscan. Als het goed is kun je daar nu ook niet met 2 traytjes bier naar binnen lopen of de beveiliging moet heel erg corrupt zijn.

   0

   0
   • Dan heeft het artikel waarin staat wat er wël moet veranderen een verkeerd beeld gegeven, daar staat namelijk te lezen: “De meest in het oog springende veranderingen zijn dat het stadion zal worden opgedeeld in een aantal sectoren, waarbij de toegangscontrole zal gaan plaatsvinden bij de tribuneopgang. Er zullen hierbij tourniquets worden geplaatst”. Dus tenzij de ingang bij de ringbaan ook de tribuneopgang is, gaat het hier wel degelijk over tourniquettes tussen de bar en de bal.

    1

    1
  • Net geprobeerd… niet te doen. Had na het morsen nog 8 bier over. Wel leuke treinreis met 8 bier in je tebbes.Toegangspoortjes voor de horecapunten plaatsen dan maar?

   2

   1
   • Haha, dank voor het uitvoeren van het experiment. Mijn mening; lekker laten zitten die toegangspoorten, mensen staan nu al minuten in de rij om tijdens de rust of na de wedstrijd van t vak af te komen, als je daar nog toegangspoortjes neer gaat zetten wordt dat alleen maar erger.

    0

    0
 5. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Het uitvak niet en de Kingside en vak É niet….

  Om een langer verhaal kort te maken dat is perfect nu

  7

  2
 6. De locatie van de KingSide, dus geen verplaatsing naar de Goolse zijde.

  3

  1
 7. UNITED

  Het golvende dak

  6

  4
 8. Wat zeker niet mag veranderen is het vorige week weer opgepakte 4-4-2 systeem ! 🙂

  42

  3
 9. Krijg de volgende melding; Maximaal mogelijk aantal antwoorden: 1

  0

  0