Pol Llonch ontvangt speler van het jaar award

6
1029

Voorafgaand aan de wedstrijd Willem II-Vitesse ontving Pol Llonch uit handen van Stichting KingZine en de Supportersclub de Tilbo.com speler van het jaar award van het seizoen 2018/2019. Een meer dan verdiende uitverkiezing voor de Spaanse middenvelder die in zijn eerste seizoen in Tilburg al meteen de harten van de Willem II-supporters heeft veroverd.

TILBURG – 10-08-2019, Koning Willem II stadion Dutch football, Eredivisie season 2019-2020.
Willem II player Pol Llonch gets supporters award player of the year. during the match Willem II – Vitesse.
(foto: (c) Toin Damen)

Na afloop van het vorige seizoen werd Pol Llonch met grote meerderheid van stemmen door de bezoekers van Tilbo.com gekozen tot speler van het jaar. Pol nam dankbaar de award in het ontvangst en bedankte alle Willem II-supporters die hem en de rest van het team steeds blijven ondersteunen.

Ook in het seizoen 2019/2020 wordt weer een speler van het jaar-verkiezing gehouden. Supporters kunnen na afloop van het seizoen kiezen uit de 5 spelers die de meeste punten hebben gehaald tijdens de Logistic Force MOTM-verkiezing. Dries Saddiki staat aan de leiding bij de verkiezing voor Man of the match voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
KingKoen75
Lid
KingKoen75

Waar ik me dan weer over verbaas als zijnde een commerciele man; je weet dat onze Pol voor de wedstrijd deze prijs uitgereikt gaat krijgen door 4 supporters. Waarom zorg je als club zijnde dan niet, dat er 4 shirts in bruikleen gegeven worden voor de foto, met de huidige sponsor er op? Zijn maar van die commerciële verbeterpunten, waar nog veel verbetering in zit. Kun je toch niet verkopen aan je hoofdsponsor zo….

Robby
Lid
Robby

Ik dacht exact hetzelfde toen ik het fragment terug zag.

Frietmet
Lid

Dit zijn supporters geen reclame poppen

frannekesol
Lid
frannekesol

Daar moet nondeju heul gauw een nummerke voor komen.

Tovenaar
Gast
Tovenaar

Proficiat Pol. Terechte winnaar over het gehele seizoen.

Bavel
Gast
Bavel

En nu volhouden Pol, rekenen op je.
Dik verdiend en gefeliciteerd.