Podcast met Dirruk: ‘Het is nooit een persoonlijke vete’

100
6006

Willem II beleeft met 13 punten uit 6 wedstrijden een ongekend goede seizoenstart, maar wat speelt er intern bij de club?

Betrokken supporter ‘Dirruk’, bekend van Tilbo.com, werd door de jaren heen een ware klokkenluider door misstanden aan het licht te brengen. Hoe is dit gekomen? Wat drijft hem? En wat vindt hij van de kritiek op zijn vaak controversiële berichten? Zijn berichten komen vaak negatief over. Wanneer is hij nou echt tevreden? En waar geniet hij dan van rondom de wedstrijden?

Verder bespreken de heren van De Korvelse Kant uiteraard ook actuele zaken zoals het uitblijven van witte rook als het gaat om een functie voor Jordens Peters, de sfeer op de tribune, Groningen thuis en RKC uit. Daarnaast bespreken we één van de meest bijzondere shirts die we ooit in handen gehad hebben: het debuutshirt van Frenkie de Jong.

Luister De Korvelse Kant o.a. via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of Anchor.

De Korvelse Kant is een podcast voor en door Willem II-supporters. Gepresenteerd door Roem & Glorie en De Kruikenzeiker, mede mogelijk gemaakt door Stichting KingZine. Op onze borst staat onze hoofdsponsor Diggers Recordstore. Hét adres voor tweedehands LP’s van Tilburg, gevestigd aan de Korvelseweg 245 in Tilburg.

Abonneren
Abonneren op
guest
100 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments