Podcast met capo Kees: ‘zaterdag massaal inhaken’

39
4682

In deze speciale uitzending van De Korvelse Kant geeft capo Kees een update over zijn stadionverbod. Aangezien hij niks liever wil dan dat de sfeer voortgezet wordt, gaan de fanatiekelingen met een vervangende capo werken tot de tijd dat de vaste capo weer naar binnen mag. Hopelijk is dat eerder dan de 2 jaar stadionverbod die hij kreeg. 

En dus roepen ze in onze podcast op om zaterdagavond massaal gas te gaan geven op de tribune. Om te beginnen met een massale inhaaksessie bij de aftrap. Dus niet alleen de KingSide en vak E, maar heel het stadion. Pak je buurman vast en schreeuw de longen uit je lijf voor de Tricolores die afgelopen weken passie, strijd en leeuwenmoed lieten zien. Daarnaast verzoeken zij alle fanatieke groepen samen te komen bij de capobak om zo één blok te vormen. 

Naast deze oproep over de sfeer bespreken we het hoe en waarom van het stadionverbod en hoe de politie/gemeente er alles aan lijkt te doen de groei van de fanatieke supporters bij Willem II de kop in te drukken en dwars te zitten.

Luister De Korvelse Kant o.a. via:
Spotify
Google Podcasts
Apple Podcasts

De Korvelse Kant is een podcast voor en door Willem II-supporters. Gepresenteerd door Roem & Glorie en De Kruikenzeiker, mede mogelijk gemaakt door Stichting KingZine. Op onze borst staat onze hoofdsponsor Diggers Recordstore. Hét adres voor tweedehands LP’s van Tilburg, gevestigd aan de Korvelseweg 245 in Tilburg.

Abonneren
Abonneren op
guest
39 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments