Piet Velthuizen traint niet langer mee

10
2307

De officiële kanalen van Willem II melden dat Piet Velthuizen vanaf deze week niet meer meetraint bij Willem II. De doelman sloot tijdens de voorbereiding aan om zijn conditie op peil te kunnen houden en gedurende de afwezigheid van Michael Woud (blessure) het keeperskorps bij trainingen op orde te houden.

Willem II heeft Velthuizen laten weten dat aan die trainingsperiode een einde is gekomen. Velthuizen: ‘Ik ben Willem II dankbaar dat ik zo’n twee en een halve maand mee heb kunnen trainen, waardoor ik weer fit ben. Ik hoop dat ik snel een nieuwe club vind en wens Willem II veel succes voor dit seizoen!’

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Robby
Lid
Robby

Piet zou alleen de voorbereiding mee trainen. Nu zijn we al 5 wedstrijden onderweg en zou je verwachten dat Piet al was vertrokken 5 weken eerder….nou is de vraag is Piet langer gebleven omdat Timon een slechte start had en men wilde kijken of hij zich nog zou herpakken (wat ie ook heeft gedaan) of is het meetrainen verlengd en vertrekt ie nu omdat hij een nieuwe club heeft?

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Nee piet is gebleven in de hoop dat een van beide keepers zou vertrekken tijdens de transferperiode

Willem II dacht dat Wellenreuther deze periode evt zou vertrekken

UNITED
Lid
UNITED

Piet > wellenreuther

FreaKINGdel
Gast
FreaKINGdel

André van Duin > UNITED

Henkie013
Lid
Henkie013

26 minduimpjes en slechts 1 reactie. Ja die duimpjes stimuleren echt het reageren op Tilbo. NOT. Afschaffen die handel, liever vandaag dan morgen. Zorgt enkel voor ergenis en voegt niets toe. Als je het ergens niet mee eens bent, dan licht je het maar toe ipv een laf duimpje. De Wellenreutherdiscussie split de achterban in twee kampen. Het ene kamp houdt van hem en het andere kamp vindt hem niet goed genoeg. Ik behoor tot het laatste kamp. Twee aardige optredens, waarin hij niet veel op de proef werd gesteld, verandert daar weinig aan. Ik had gehoopt dat de club… Lees verder »

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Met alle respect Henkie. Die reactie van United was een beetje flauw. Dat jij zoveel woorden vuil maakt over minnetjes aan een reactie van twee woorden zegt meer over jou dan over het hele beoordelings systeem.

Maar goed. Jij beargumenteert je mening op een goede manier (al ben ik het niet met je eens). Maar United doet dat niet. En dat hoeft ook niet…. Maar loop dan niet te janken dat er 26 mensen niet met je eens zijn.

SargentD
Lid
SargentD

Juist omdat Wellenreuther zowel tegen Emmen als Fortuna maar één keer op echt gevaarlijke ballen in actie hoefde te komen waren dat enorm belangrijke reddingen. En ook het soort reddingen dat ik hem vorig seizoen eigenlijk nooit zag doen. Ballen die een keeper niet per se hoeft te hebben had ie eigenlijk nooit. En dat doet ie nu al een paar wedstrijden wel. Tegen Feyenoord ook gewoon een prima partij gekeept. Ik was (en ben) echt geen lid van de Wellenreuther fanclub, maar als hij zich zo door blijft ontwikkelen dan gaan we toch echt een goede aan hem hebben… Lees verder »

Krilles
Lid
Krilles

En vergeet de hoge ballen niet, corners en hoge voorzetten heeft ie vaak klemvast. Hij zal die Mannschaft niet halen, maar ik vind het voor ons een goede keeper.

JustSayJallo
Lid
JustSayJallo

@SargentD
Precies ook mijn gedachte. En als je door zo’n redding per wedstrijd uiteindelijk met 1 doelpunt verschil wint vind ik dat je kunt spreken van een keeper die punten pakt. Wat hij overigens inderdaad niet veel gedaan heeft vorig seizoen.

Kees Kruik
Gast
Kees Kruik

Kom op Henkie. Ga nu niet zeuren om de duimpjes als niemand met je reactie eens is. Dat kan en moet hier op Tilbo gewoon kunnen. En als dat kan met duimpjes, prima toch? Verder ook prima dat jij Wellenreuther niet een goede keeper vindt.

En doe aub niet zo dramatisch dat de achterban in 2 kampen splits, het is het britse parlement niet.