Piet de Visser tevreden met technisch beleid Willem II

18
1563

De afgelopen weken liet Piet de Visser zich regelmatig zien bij trainingen en wedstrijden van Willem II. De voormalig trainer van Willem II gaf voor de camera’s van BD TV aan zich nog een echte Tricolore te voelen.

Afgelopen zaterdag was hij aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd van Willem II tegen Al Khor. Willem II dat in de ochtend nog getraind had, kwam in de hitte van Herpen niet langs de ploeg uit Quatar.

Toch ziet De Visser potentie in de ploeg. Hij is met name onder de indruk van Llonch. De Visser gaf aan dat er op technisch gebied goede stappen worden gezet bij Willem II en dat hij regelmatig contact heeft met Joris Mathijsen. Sinds jaren voelt hij zich weer serieus genomen door zijn favoriete club. Hij gaf aan dat hij als medewerker van Chelsea geen directe tips kan geven aan Willem II, maar dat hij af en toe wel eens een naampje laat vallen.

Wij zijn erg blij dat De Visser met al zijn ervaring en mooie verleden bij Willem II zich weer gewaardeerd voelt, en hopen dat hij nog lang in goede gezondheid onze club mag bezoeken.

18 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments