Piet de Visser reikt eventuele beker uit

13
536

Piet de Visser of Tomas Galásek reikt zondagavond de KNVB-beker uit. Meesterscout De Visser is gevraagd de beker bij een Tilburgse zege aan Jordens Peters uit te reiken. Als Ajax de finale van Willem II wint, zal de Tsjech Galásek de beker aan aanvoerder Matthijs de Ligt overhandigen.

De Visser was van 1985 tot 1990 trainer van Willem II, waarmee hij in 1987 promoveerde naar de eredivisie. In het eerste seizoen op het hoogste niveau eindigden de Tilburgers als vierde, maar Europees voetbal werd niet gehaald. In 1991 was hij opnieuw een paar maanden trainer van de ‘Tricolores’.

 

Via: NOS

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Voor degene die meneer de Visser Pietje noemen schaam je …….

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Een ding is zeker pietje geeft de beker💪🔴⚪🔵💪

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Ik krijg nu al kippenvel als ik denk aan het moment dat Piet de Visser de beker aan Jordens overhandigt. Gaat hoe dan ook een onvergetelijke dag worden.

TricoEques
Gast
TricoEques

Hoe moeilijk het ook gaat zijn tegen een sterk in topvorm verkerend Ajax. We moeten af van de maybe’s. Willem II moet vol voor de overwinning gaan en dat op iedere mogelijke manier uitstralen. “eventuele beker” nee niets “eventueel” Die top beker is van ons!! Ajax de titel en succes in CL helemaal top voor Nederland maar Willem II is nu de hoop voor het aansluiten van de kleine clubs met subtop posities om in de toekomst stapje voor stapje zo nu en dan ook in europa mee te doen. Ik ben realistisch, een top europees optreden dat lijkt heel… Lees verder »

Lex
Lid
Lex

Het geeft te allen tijde … Spelers leeuwenmoed !!!

Vak F
Gast
Vak F

Mooie namen! Hopen dat het Piet wordt!

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Eventuele beker…leg uit!?

Franciscus Sol
Lid
Franciscus Sol

Als Willem II de beker wint…

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Oh, gaan we die niet winnen dan?

WillemIIOosterhout
Gast
WillemIIOosterhout

2 helden op het veld…

Laten we Galasek vooral toezingen waarna Piet de Visser de beker overhandigt.

Man wat heb ik er zin in!!!

René
Gast
René

Ook als Ajax onverhoopt toch de beker wint, zal Tomas van mij een staande ovatie krijgen en zal ik hem hartstochtelijk toezingen. Hebben ze slim gedaan bij Ajax: iemand kiezen die ook in Tilburg nog steeds een held is.

Dat gezegd hebbende, o man, wat wil ik graag Piet de Visser nog eens met 18000 man toezingen! Die man is zo belangrijk geweest voor Willem II, maar ook voor mij en mijn voetbalbeleving. Absoluut een van mijn allergrootste helden. Zo niet de grootste.

WillemIIOosterhout
Gast
WillemIIOosterhout

Thomas krijgt sowieso die staande ovatie idd!

Rene
Gast
Rene

PIETJEEEEE DE VISSER!