Petrovic leidt Willem II-training

0
160
Fotoburo Toin Damen ©

Goed nieuws voor Willem II en Zeljko Petrovic. De trainer stond vrijdagochtend op het Tilburgse trainingsveld, nadat hij eerder in de week een medische ingreep onderging. Hij lijkt er zondagmiddag (PSV-thuis) dus bij te kunnen zijn.

etrovic was vorige week donderdag zelf nog aanwezig bij het wekelijkse persgesprek (in aanloop naar FC Utrecht-uit), maar kampte toen al met een acute hernia. Om die reden moest hij het duel in Stadion Galgenwaard uiteindelijk ook laten schieten. Zijn assistent Gery Vink had de leiding over het elftal, Petrovic zelf keek de wedstrijd vanuit zijn bed.

Afgelopen dinsdag ging ‘Petro’ vervolgens onder het mes. Het was een kleine ingreep: een zogeheten zenuwblokkade onder plaatselijke verdoving, zo legde hij zelf uit. Woensdag verscheen hij alweer kort op de club. Hij keek een deel van de training, maar vertrok al snel weer richting huis. Na de vrije dag van donderdag was het de vraag of Petrovic bij de training van vrijdagochtend zou zijn.

Het antwoord op die vraag is: ja. Iets voor 11.00 uur betrad hij (aan de zijde van Vangelis Pavlidis, zie foto hieronder) het veld. Zodoende lijkt het erop dat Petrovic zondag op de bank kan zitten als Willem II het in eigen huis opneemt tegen PSV. Dat duel begint om 16.45 uur.

Bron: BD.nl