Peters: ‘We hebben veel spelers die in teambelang denken’

10
2019
Bron: Telegraaf

Het elftal van Adri Koster genoot zondag van een vrije dag. Maandag werd de wedstrijd tegen Twente geanalyseerd en ging de blik direct op RKC thuis. Aanvoerder Jordens Peters was tevreden met het resultaat maar benoemde ook enkele verbeterpunten.

De aanvoerder ziet dat ploeg een hecht collectief is. Waar vorig seizoen ern aantal individuele spelers zoals Crowley,Isak en Tapia het verschil konden maken ziet Peters nu veel spelers die in het teambelang denken.

10
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
2 Discussie draadjes
8 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
8 Gereageerd
Robin VBartCaptain HowdySargentDFaf85 Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Henkie013
Lid
Henkie013

Zit ik gister Studio voetbal en vanavobd VI te kijken, waar ze weer eens kritiek hebben op het centrale duo van PSV en Feyenoord. PSV heeft Schwaab en Viergever en haalt Baumgartl voor 10 miljoen. Feyenoord heeft Vd Heijden en Bottegin en halen Ie en Senesi voor 7 miljoen. Wij pikken Holmen gratis op uit Moskou, die duidelijk beter is dan alle 7 bovengenoemde kapitale ‘topclub’ verdedigers.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@henk013 holmen zou daar zeker niet misstaan!nu maar hopen dat hij geen clausule in zijn contract heeft en dat we kunnen cashen en gestaag door kunnen groeien!

Werk aan de winkel voor Joris!

faf85
Lid
faf85

Ik meen dat holmen een contract voor 1 jaar heeft.. Dus cashen zal hem helaas niet worden. Misschien dat hij onverhoopt bijtekend dat zou heel mooi zijn

SargentD
Lid
SargentD

Twee jaar, dus na dit seizoen nog een jaar.

faf85
Lid
faf85

Dan heb ik het verkeerd begrepen. En bedankt voor het goede nieuws😁

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

einde contract is hij al 29 dus een grote klapper zal hij waarschijnlijk dan niet meer maken, hopen dat hij het hier ondertussen zo naar zijn zin heeft en dan graag blijft…

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Gezien het feit dat Jordens volgend jaar er waarschijnlijk niet meer bij is(als basisspeler);zou Joris ook zijn vertrouwen in hem uit kunnen spreken en zeggen dat hij de nieuwe aanvoerder wordt en zijn contract open breekt en opwaardeerd!

Bart
Gast
Bart

Hij woont in het pitoreske Haaren, dus zal wel graag willen blijven!

Robin V
Gast
Robin V

Holmen is voor Willem II begrippen een uitstekende versterking, maar om hem nu direct te positioneren als mogelijke verdediging van de topclubs in NL vind ik wel een beetje te ver gaan. We houden een keer de nul, maar een matige spits als Dessers kon onze verdediging niet aan. Laten we wel realistisch blijven. Het is fijn om te zien dat Holmen tot op heden met name verstandig speelt.

Zekur
Lid
Zekur

Ik zie het graag zo’n team zoals Willem II nu lijkt te zijn. En ik denk dat jongens als Saddiki en Heerkens en inmiddels soms ook Pavlidis, door velen verguisd, hier wel eens een belangrijke rol in kunnen spelen en dat ziet Adri gewoon erg goed. Cement in een team. Leuk om talenten zoals Tresor wel de kans te geven, maar kijk eens waar we met dit team staan. Win je zaterdag, dan kun je zomaar ineens 5e staan.. en de passie waarmee wordt gestreden is toch geweldig om naar te kijken