Peters voorlopig niet inzetbaar

9
1268
Willem II aanvoerder Jordens Peters

Bron: Willem-ii.nl

Jordens Peters komt voorlopig niet in actie voor Willem II. Bij de aanvoerder is de afgelopen weken onderzoek gedaan naar zijn knieblessure, die hem sinds begin november aan de kant houdt.

Uit verschillende onderzoeken in binnen- en buitenland is gebleken dat er een kraakbeendefect is achter de knieschijf van de linkerknie. De afgelopen weken zijn gebruikt om een revalidatieproces in kaart te brengen. In overleg met specialisten en de medische staf van Willem II is besloten over te gaan tot een injectie met lichaamseigen stoffen, die ertoe moet leiden dat de knie ‘rustig’ wordt, waarna het revalidatieproces in gang kan worden gezet.

Langzaam opbouwen
Peters: ‘Uit de MRI-scan is gebleken dat ik rustig aan moet doen. De belasting van de knie dient namelijk langzaam opgebouwd te worden. Dat is ook de reden dat ik sinds midden november niet meer op het veld gestaan heb.’

Tweede seizoenshelft
De aanvoerder laat weten zijn laatste wedstrijd van dit kalenderjaar gespeeld te hebben. ‘De artsen hebben aangegeven dat deze blessure een zorgvuldig herstel vergt. Hoe lang ik niet kan voetballen is moeilijk te zeggen, al hoop ik uiteraard om in de tweede seizoenshelft weer van waarde te kunnen zijn voor Willem II.’

Willem II, en wij als supporters natuurlijk ook, wensen Jordens de komende tijd veel succes met het herstel! Come back soon!

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments