Peters licht toekomst toe: ‘Handhaven, daarna praten we verder’

13
1841
Foto: Toin Damen ©

Hij speelt al sinds 2012 bij Willem II en is uitgegroeid tot aanvoerder en clubicoon. Maar waar de toekomst van Jordens Peters (33) ligt, is nog de vraag. De gesprekken over zijn toekomst liggen even stil. ‘De focus ligt nu volledig op het voorkomen van degradatie.’

In het Brabants Dagblad licht Jordens zijn toekomst toe. De verbintenissen van zowel Peters, als Heerkens zijn formeel opgezegd door de club. Beiden routiniers hebben een contract tot komende zomer.

Dat de verbintenissen van Peters en Heerkens nu zijn opgezegd, wil niet zeggen dat zij ook daadwerkelijk gaan vertrekken. Sterker nog: Willem II heeft al hardop gezegd dat het verder wil met Heerkens. 

De nog net 33-jarige Peters (hij wordt over een maand 34 jaar) geeft tekst en uitleg. “Deze beslissing komt voor mij totaal niet als een verrassing, uiteraard. De club en ik hebben in december al besproken dat we later in het seizoen met elkaar om tafel zouden gaan, zo richting 1 april. Dat kwam vooral door de sportieve situatie van dat moment. We hadden gehoopt dat we er nu wat rooskleuriger voor zouden staan, maar dat is simpelweg nog niet zo.”

“Want hoe je het ook wendt of keert: er zit nogal een verschil tussen wel of niet degraderen.” En dus besloten beide partijen om de gesprekken op te schorten tot er meer duidelijk is. “De focus moet nu gewoon volledig op het voorkomen van degradatie, dat lijkt me duidelijk. Als dat gelukt is, dan gaan we weer rustig met elkaar praten.”

Bron: BD

Abonneren
Abonneren op
guest
13 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments