Peters en Velikonja weer op het veld; Kolovos op de weg terug

19
1982
Jordens Peters troeft Assaidi af. (foto: (c) Toin Damen)

Willem II verblijft deze week in aanloop van het nieuwe seizoen in Hotel-Landgoed de Rosep in Oisterwijk. De selectie reisde maandagochtend naar De Rosep, en direct stond in de brandende zon een pittige training op het programma. Terwijl de keepers Branderhorst, Brand en Woud onder handen werden genomen door Wapenaar werden de spelers onderworpen aan een intensieve warming up onder leiding van Onyeike en daarna nam Gery Vink de training over. De assistent-trainer maakt een gedreven indruk en zit er bovenop. De spelers kunnen onder leiding van Onyeike en Vink geen seconde verslappen en dat leverde een zeer felle en intensieve training op. Na twee uur training reisden de spelers terug naar de Rosep. In de middag werd er wederom lang en intensief getraind.

Bij de trainingen viel op dat Jordens Peters en Velikonja alweer grote delen van de training volledig meetrainden. Ook Thomas Meisner leek volledig hersteld. Wellenreuther en Kolovos trainden apart van de groep, maar gezien de intensiviteit van hun individuele trainingen lijken ook ze snel aan te kunnen haken.

Ondanks de felle en intensieve training was er voldoende ruimte om te lachen, en lijkt het er op dat Willem II fris en ontspannen naar de start van de competitie toewerkt.

De Tricolores trainen deze week elf keer keer. Dagelijks twee keer op de velden van Oisterwijk.

Klik hier voor een actueel overzicht van het trainingschema >>>

19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments