Peters: ‘De valkuil is dat iedereen denkt dat we teveel kwaliteit hebben om te degraderen’

5
1169
Foto: Toin Damen ©

Brabants Dagblad heeft een mooi premium interview gepubliceerd met onze captain. In het interview gaat hij dieper in op het verliezen van zijn basisplaats, de huidige situatie waar de club zich in bevindt en zijn toekomst als profvoetballer.

“Ik denk oprecht niet meer aan mijn eigen belang. Willem II zit als team en club in een penibele situatie. Daar moeten we zo snel mogelijk uit. Mijn eigen teleurstelling heeft daar geen plaats in. Dat heb ik aangegeven nadat ik te horen kreeg dat er geen basisplaats voor me is bij Willem II.

Peters heeft altijd geroepen dat het teambelang voorop staat en vindt dat hij nu moeten laten zien dat het geen loze woorden zijn. “Het zure gevoel dat ik heb komt met name door de plek waar we staan. Ik voel veel voor de club en omdat ik hier al zo lang zit.”

De aanvoerder weet wat er komt kijken bij degradatievoetbal. “Toch is er een verschil met andere keren dat ik in zo’n situatie zat. Ik denk oprecht dat we meer kwaliteit hebben. Dat is ook het gevaar. Iedereen denkt dat we teveel kwaliteit hebben om te degraderen. Dat is de valkuil. Degradatievoetbal gaat iets heel anders vragen. Er zit andere druk op de wedstrijden.”

Je leest het hele interview hier.

Abonneren
Abonneren op
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments