Persoonlijke boodschap voor SCC-houders

6
1625

Om onze trouwe supporters te bedanken, ontvangen alle SeizoenClubCard-houders die hun SeizoenClubCard verlengen een gepersonaliseerde video. Deze video – waarin hoofdrollen zijn weggelegd voor onder andere Jordens Peters, Fernando Lewis en Henry van Amelsfort – is tot stand gekomen in samenwerking met Livewall en Citymarketing Tilburg.

De video wordt gedurende de hele zomer in batches verstuurd naar alle huidige SeizoenClubCard-houders die hun SCC verlengen voor komend seizoen. Heb jij nog geen video ontvangen? Geen zorgen, dan zit jij waarschijnlijk bij de volgende batch en ontvang je de video op een later tijdstip. Daarnaast is het mogelijk dat de video in je spam box terecht is gekomen.

Al nieuwsgierig geworden naar de video? Check ‘m hieronder!
Jouw SeizoenClubCard verlengen doe je hier.

 

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Koning Koos
Gast
Koning Koos

Dit was wel te verwachten. Is de afgelopen seizoenen al door veel clubs gedaan, dus het kon hier ook niet uitblijven. Ik denk niet dat er meer mensen door naar het stadion komen. Desalniettemin grappig.

Kruik
Gast
Kruik

Hoezo niet?

 

Robby
Gast
Robby

Koning Koos kijk eens verder dan alleen dit filmpje? dit filmpje alleen gaat waarschijnlijk niet leiden tot meer mensen in het stadion maar het draagt bij aan het Willem II gevoel. en dat Willem II gevoel leidt wel tot meer mensen in het stadion.

jako
Gast
jako

Het beste promofilmpje tot nu toe…..klasse!

Ftricolores1
Gast
Ftricolores1

Er word vaak (terecht) geklaagd over de marketing, maar dit is toch wel mooi gedaan! Benieuwd naar mijn eigen filmpje wink

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Mooi stukje marketing!!!