Pelle Clement in belangstelling Willem II

9
1707

Pelle Clement staat in de belangstelling van FC Utrecht. Althans, dat meldde FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer zondagmiddag. Clement staat momenteel onder contract bij Championship-club Reading.

Utrecht schijnt te dingen naar zijn handtekening. Clement werd in 2017 door Jaap Stam naar Reading gehaald. Na zijn ontslag kwam de aanvaller steeds minder aan de bak in Engeland. Stams opvolger Paul Clement deed amper een beroep op hem. Dit seizoen maakte hij ook nog geen minuut, waardoor het erop lijkt dat hij weg mag.

Utrecht is dus in de markt voor hem, als we FOX mogen geloven. De oud-Ajacied speelde jarenlang bij Jong Ajax, maar een doorbraak in het eerste elftal zat er niet in. Peter Bosz liet hem wel debuteren in Ajax 1. Clement koos eieren voor zijn geld en maakte vorig jaar zomer dus de stap naar het Championship.

Pelle Clement staat niet alleen in de belangstelling van FC Utrecht. Ook PEC Zwolle en Willem II hebben geïnformeerd naar de aanvaller van Reading, meldt FOX Sports. Clement heeft in Engeland weinig uitzicht op speelminuten en mag vertrekken. Zelf zou de geboren Amsterdammer ook wel oren hebben naar een transfer.

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments