Pavlidis en Kristinsson mogen zich melden voor hun land

5
521
Griekse aanwinsten Vrousai en Pavlidis zorgde voor de bevrijdende 2-0 (foto: (c) Toin Damen)

Naast Vrousai is ook Vangelis Panvlidis opgeroepen voor de nationale beloftenploeg van Griekenland. Hij en Vrousai kunnen elkaar prima vinden binnen en buiten de lijnen en dus zijn we – mits Vrousai voor Griekenland kiest deze periode – benieuwd wat deze tandem in het nationale tricot kan laten zien.

Kristófer Kristinsson is een vaste waarde bij de beloften van IJsland en ook voor deze interlandperiode staat zijn naam weer op het lijstje van geselecteerde spelers.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
antonius
Gast
antonius

Mannen, proficiat met jullie oproep voor het nationale team, maar houden jullie wel alles heel? We hebben hier in Nederland nog wat te doen!!!

013 city
Gast
013 city

Vrousai moet voor Griekenland gaan samen met pavlidis en dan over een jaar of twee samen met tsimikas in het Griekse elftal

Doofey
Lid
Doofey

Mooi om te zien dat we ook in het buitenland niet onopgemerkt zijn, getuige de voor Willem II begrippen vele interland oproepen, we zijn goed bezig!

Rene
Gast
Rene

Het leuke is dat onze club nu ook veel genoemd wordt in een grote diversiteit aan buitenlandse media. Dat kan alleen maar goed zijn voor onze toekomst. Het helpt vast en zeker om spelers te overtuigen voor Willem II te kiezen (houdt de club eigenlijk wel een – virtueel – “plakboek” bij van al die berichten? Zo niet, dan moeten ze daar maar eens aan beginnen).

Robby
Lid
Robby

Ook het bericht dat men in Zweden verbaasd is dat Isak niet is uitgenodigd vanwege zijn goede prestaties bij ons, geeft aan dat er van buiten Nederland naar ons gekeken wordt. Toch netjes.