Palacios wint; Ecuador kampioen van Zuid-Amerika

9
1059

Diego Palacios speelde zondagavond in de laatste wedstrijd van het Zuid-Amerikaans kampioenschap (onder 20 jaar) als linksback tegen Venezuela. De ploeg van Palacios won overtuigend met 3-0. Door de uitslagen in de andere wedstrijden (Argentinië verloor van Brazilië en Uruguay speelde gelijk tegen Colombia) is Ecuador de verrassende winnaar van het toernooi. Tevens plaatste de ploeg zich voor de olympische spelen en het WK onder 20.

Palacios wordt de komende week terug in Tilburg verwacht en is beschikbaar voor de wedstrijd tegen Vitesse. Wel heeft Palacios heel veel wedstrijden in zeer korte tijd gespeeld en zal het reizen hem niet in de koude kleren zijn gaan zitten.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Gast
wil

Morgen( Woensdag) komt hij terug. Hij is verkozen in het elftal van het toernooi
Echt een knappe prestatie.

Glory Day’s
Gast
Glory Day’s

Gefeliciteerd Diego! Wat een super prestatie kampioen van Zuid Amerika!

Frietmet
Gast
Frietmet

En nu snel terug. Geef hem rust tot de wedstrijd. Wie dit bedacht heeft ( was op voorhand al bekend ) is echt een pannekoek.

Braberinho
Gast
Braberinho

Ben benieuwd of deze jongen ook daadwerkelijk meteen kan spelen. Heeft de afgelopen weken geloof ik +- 7 (volle) wedstrijden gespeeld. Dit i.c.m. het feit dat hij zonder vakantie binnen kwam, doet mij vermoeden dat hij wellicht op de bank mag plaatsnemen aankomende wedstrijd.

Frietmet
Gast
Frietmet

Wat een gejank. Hij heeft nog 6 dagen vrij voor de wedstrijd begint.

Dmitri Shoukov
Gast

Friet, klets niet!

Frietmet
Gast
Frietmet

Mijn baas ziet me al aankomen als ik een tijdje rust vraag omdat ik net op een ander 7 HELE dagen heb gewerkt. Poeh poeh.

Grenzen
Gast
Grenzen

Gelukkig maar.In ieder geval een groot probleem acherin opgelost.

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Gelukkig….een zorg minder