Palacios officieel naar LAFC

18
5136

LAFC heeft op de officiële website bekend gemaakt dat Diego Palacios is aangetrokken. Eerder al werd bekend dat de Ecuadoriaan de overstap naar Amerika ging maken, maar nu is daar dus ook de officiële berichtgeving vanuit zijn nieuwe club.

Klik hier voor het artikel op de officiële website van LAFC.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

Weet iemand hoeveel de transfersom van Palacios bedroeg ?

Henkie013
Lid
Henkie013

Ik was ook altijd benieuwd wat er voor de club aan de strijkstok bleef hangen, maar blijkbaar wordt alles wat aantransfergelden en vergoedingen in stenen geïnvesteerd i.p.v. in de selectie. Het gaat niet enkel over de Frankiemiljoenen. We hebben 3,5 miljoen voor Sol gebeurd, begin vorig jaar 4 ton van Virgil van Dijk, 2,5 ton van van Beijnen, dik 4 ton van Crowley, 1,5 ton voor Meissner, wellicht nog een extraatje voor Palacios en we hebben flink geplust door het behalen van bekerfinale. Dan zou je toch dit jaar iets extra’s moeten kunnen? Hoe kan het dan dat het spelersbudget… Lees verder »

DelanoH
Gast
DelanoH

Omdat je die éénmalige euro’s ook maar eenmaal uit kan geven. Als je daar op Hulshof manier mee omgaat ben je er binnen de kortste keren vanaf en sta je weer in het rood. Ik vind het een volkomen logische manier om de spelers begroting op dezelfde snelheid te laten stijgen als je begroting.

Henkie013
Lid
Henkie013

Hulshoff manier? Je bedoelt de Verbunt manier? Know your history Ik heb het er niet over dat je alles in één keer uit moet geven. Maar je moet wel stappen maken. Wat je op het velt presteert verdient zich ook weer terug in transfersommen, tv-gelden, recettes, sponsors etc. Er is toch geen enkele twijfelende seizoenkaarthouder die over de streep wordt getrokken door de vertoning van afgelopen zaterdag en namen als Gladon en Nelom?!? Als je meer dan 13 miljoen geplust hebt, kan het niet zo zijn dat je er qua selectie op achteruit gaat en alles wijst erop dat dat… Lees verder »

Tilburg
Gast
Tilburg

Clint Leemans mag vertrekken bij Zwolle.
Lekker middenveldertje om erbij te hebben toch?

WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Echt niet, die jongen heeft de handelingssnelheid van een koe, het is niet voor niks dat ie weg mag bij Zwolle

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

😂

TommyV
Lid
TommyV

De tijd dat we met afdankertjes van Zwolle blij waren ligt achter ons. Zij moeten juist blij zijn als ze een speler van ons kunnen krijgen.

Breinbreker
Lid
Breinbreker

Deze jongen was beter dan de meeste hier vaak schrijven. Gaat moeilijk te vervangen worden. Vind bv Nelom 2 keer minder.

Bomba
Lid
Bomba

Wat ik me al een keer eerder heb afgevraagd is of Willem II bij een niet Europese club alsnog een vergoeding ontvangt.
Destijds was het de bedoeling dat hij zich via Willem II in de kijker zou spelen bij Europese clubs.
Iemand die het weet?

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

“De Spaanse kranten schrijven dat Willem II een doorverkooppercentage van vijftien procent bij Aucas heeft bedongen in ruil voor het in de etalage zetten van Palacios” (BD 7-8-2019)

Frank1896
Lid

Dat heb ik ook vaker gehoord, hoop dat 15% waar is.
Waar @Bomba wellicht op doelt is de opleidingsvergoeding bij buitenlandse transfers. Dit is een Europese afspraak en de MLS werkt hier niet aan mee. Stel Misidjan zou vanuit Duitsland naar Spanje een transfer maken dan krijgen we daar die opleidingsvergoeding voor maar als hij vanuit Duitsland een transfer naar de MLS zou maken kunnen we naar onze centen fluiten. Omdat de transfer van Palacios vanuit Equador is, is de opleidingsvergoeding bij deze transfer ook geen issue.

Robby
Lid
Robby

Dat is niet waar wat je daar zegt. Als hij van Duitsland naar de MLS gaat krijgt de Duitse club een transfersom en die moet vervolgens de opleidingsvergoeding uitkeren aan de andere clubs. Stel dat hij vanuit MLS naar Duitsland zou gaan dan krijgen we niets omdat de MLS niet mee doet met deze UEFA-regeling. In de zaak van Palacios is het zo dat we geen opleidingsvergoeding krijgen maar hebben we in ons huurcontract een % afgesproken. Wat Bomba bedoelt is inderdaad een ? want staat in die clausule dat bij een verkoop aan een Europese club dat we een… Lees verder »

Loepoog
Lid
Loepoog

Waarom zou er in de afspraak specifiek over een “Europese club” worden gesproken (heb je dat ergens gelezen?). Dan zou je er op voorhand vanuit gaan dat alleen Europese clubs bij Willem II scouten. In het contract staat natuurlijk de waarheid en meer als een mening kan ik uiteraard niet geven, maar ik zou het gewoon vreemd vinden.
Het lijkt me zelfs in dit geval erg aannemelijk dat de heren in LA wakker zijn geworden door de interesse van Barcelona. Maw als hij goed genoeg is voor een van de beste Europese competities, dan kan bij ook meedraaien in Amerika.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Staat onze club toch wel mooi op dat artikel van een van de beste clubs uit de VS en een filmpje vol fragmenten met ons prachtige shirt erin!

https://www.youtube.com/watch?v=lMFwASNcE3s

Frank1896
Lid

Echt een heel tof filmpje op de site van LAFC. Mooie reclame voor onze club zo’n filmpje.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

overmaken die dollars!

wil
Lid
wil

En rap overmaken.