Palacios in belangstelling Ajax

14
3167

Diego Palacios staat in de belangstelling van Ajax, zo meldt de Ecuadoraanse journalist Arturo Magallanes. Magallanes maakte dit bekend in De Primera de Radio Caravana. 

Het is niet aannemelijk dat Ajax in Palacios een versterking voor het eerste elftal ziet. Echter zou het aankopen van de jonge verdediger die in de toekomst marktwaarde kan gaan vertegenwoordigen wel passen in de lijn die de Amsterdammers hebben ingezet.

Voor Willem II lijkt een overname door Ajax niet negatief uit te hoeven pakken. Ajax kan de verdediger eventueel verhuren aan Willem II om hem te laten spelen in de Eredivise in een voor hem bekende omgeving.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Deze jongen is 19 jaar. Laten we dat niet vergeten. Wordt wel een beetje roofbouw op gepleegd. Toernooi in de winterstop, nu weer een toernooi.

Tilburg nr1
Gast
Tilburg nr1

Lekker naar ajax en tsimikas terug hale

Tricolores Forever
Gast
Tricolores Forever

Palacios heeft op mij geen onuitwisbare indruk gemaakt, wisselde hele goede wedstrijden af met hele slechte. Maar als ze het bij Ajax in deze jongen zien zitten en good old Piet de Visser dan ga ik er maar vanuit dat ik het misschien toch niet zo goed zie!

Ergo: Palacios nog een jaar huren (al brengt dit een risico met zich mee qua mogelijke blessures, want weinig rust dit seizoen), of gaan voor een goedkopere optie in bijvoorbeeld de veelgenoemde Cavlan van Emmen (of beide)!

Jimvanfessem
Gast
Jimvanfessem

Hahaha, 1 april valt laat dit jaar

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Joris Mathijsen: ‘Mijn ambitie zit verpakt in deze club’ Joris Mathijsen werkt bij Willem II verder aan het beleidsplan tot 2025. De jeugdopleiding en de verbouwing van het stadion spelen daarin een cruciale rol. Joris Mathijsen (39) zal Willem II nog wel even trouw blijven. ,,Mijn ambitie zit verpakt in deze club”, zegt de technisch directeur uit Goirle. Het technisch beleidsplan tot het jaar 2025 van de Tilburgse club verder gestalte geven, is het streven. Daar moeten nog volop stappen in gezet worden. De interne verbouwing van de voetbalkant van het stadion is ingegeven door de wens naar verdere professionalisering.… Lees verder »

dn Baaierd
Gast
dn Baaierd

Zou toch een interessante optie zijn. Al hoop ik nog steeds dat ze Tsimikas weten te strikken. En vind Cavlan van Emmen toch ook zeker niet verkeerd. Ook aanvallend ingesteld en speelt ook met een gretigheid die wij wel kunnen gebruiken.

basturk
Gast
Basturk

Laten we op zoek gaan naar een nieuwe linksback. Vond palacios niet veel. Verdedigend liet hij steken vallen .aanvallend was zwak. Laten we maar niet over zn voorzetten praten . die waren slecht zeg . Te hard , te laag. Achter de achterlijn, of blind voorgeven. hij heeft geen een assist gegeven dit seizoen. Er lopen heus betere rond

Rene
Gast
Rene

Dat Palacios geen een assist heeft gegeven is aantoonbaar fake news (oftewel, in normaal Nederlands: gelogen). Wil je bewijs? Nou, kijk bijvoorbeeld maar de samenvatting van Zwolle – Willem II. De aanval vanaf ongeveer 3’10” eindigt in een doelpunt van Dankerlui. De assist is van Palacios.

Je mag Palacios natuurlijk niet goed vinden. Maar het is niet nodig om dan dingen te verzinnen die niet waar zijn.

Jenny
Gast
Jenny

Geen gek idee. Palacios kan het niveau van Ajax makkelijk halen. Maar eerst nog aan ons verhuren.

UNITED
Gast
UNITED

Wat is dit nou weer voor bullshit verhaal. Ik geloof er echt geen zak van.

Frietmet
Gast
Frietmet

Meningen zijn verdeeld. Mag van mij blijven. Zal alleen maar beter worden. Speelt nu weer basis op WK-20. Kan alleen maar groeien. Behalve als je zelf een goede back kan vastleggen maar blijkt toch lastig.

Henkie013
Lid
Henkie013

Kan alleen maar groeien? Was het maar zo’n feest. Er zijn vele malen meer voorbeelden van spelers die hun belofte niet waarmaken en stagneren danwel afzakken, dan andersom. Ik heb hem dit seizoen in elk geval niet zien groeien. Dat zag ik bij Tsimikas wel. Goede moderne backs die verdigend niet verzaken en ook aanvallend hun bijdrage leveren liggen niet voor het oprapen. Voor ons niveau vind ik Lewis en Palicios ‘wel ok’, al zou ik meer rouwen om het vetrek van Lewis dan Palacios.

Frietmet
Gast
Frietmet

Niet vergeten dat Tsimikas ook 4 jaar ouder is. Mocht het bericht waar zijn haalt Ajax hem echt niet zomaar. Die zien ook talent. Zou voor hem ook veel schelen als er 2 sterkere CVs achter staan

Kees Kruik
Gast
Kees Kruik

Je vergeet even voor het gemak dat deze jongen pas 19 is en uit een totaal andere cultuur en land komt. Dat moet groeien, want er zit genoeg potentie in deze jongen.