Palacios en Tapia twijfelachtig voor PEC thuis

8
899
EINDHOVEN - 01-09-2018, Philips stadion. Dutch football Eredivisie season 2018 / 2019. (Left-right) PSV player Hirving Lozano , Willem II player Diego Palacios during the match PSV - Willem II.

In de jacht op een plek bij de eerste 8 op de ranglijst speelt Willem II zondag 14 april om 14.30 uur in het koning Willem II stadion tegen PEC Zwolle. De kans is groot dat Tapia en Palacios deze belangrijke wedstrijd missen. Tapia herstelt van de griep en zijn blessure die hij opliep tegen Heracles. Palacios liep dinsdag een blessure aan zijn knie op bij een botsing.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Gast
wil

Brabants Dagblad meldt dat zowel Tapia als Palacios fit zijn, en bij de selectie zitten.

koen verhoeff
Gast
koen verhoeff
Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

Over een middenveld zonder Tapia en mét Anita in bloedvorm maak ik me totaal geen zorgen. De verdediging blijkt echter al het hele seizoen een zorgenkindje. Hoeveel wedstrijden hebben we dit jaar met de vaste verdedigings-linie kunnen spelen ? Hopelijk begint de reconstructie voor het komende seizoen achterin met een kwaliteitsinjectie in zowel de basis als in de breedte. Dan staan we vanaf de komende jaargang stijf en definitief in het linkerrijtje. Mark my words …

TricoEques
Gast
TricoEques

Dan zal er wel een heel prima spits moeten komen want Isak zullen we helaas komend seizoen niet meer in ons shirt gaan zien.

Zjuupke
Gast
Zjuupke

Vergeet niet dat nu naar ook boven gekeken kan worden en dat er kansen aan (nieuwe) spelers gegeven kunnen worden. Ook eigen jeugd kan eventueel in de laatste minuten gebracht worden. Wie had dat een aantal jaar geleden durven te denken.. Kans op Europees voetbal, niet meer in de degradatie zone en geen handelingen vanuit een paniek positie. Mocht Willem II Europees voetbal spelen dan is de club nog interessanter voor potentiële spelers (vaardige potentiële spelers zoals Tapia, Isak, Sol (het liefst koop natuurlijk of huur met optie tot)) als opstap richting de (nog) grotere clubs!

Henkie013
Lid
Henkie013

Inderdaad, volgend jaar moeten we het sowieso gaan doen zonder Palacios, Tapia, Anita en Isak. Niet de minste. En als de geluiden kloppen is Crowley ook vertrokken. Dat zijn 5 basisspelers. Er is genoeg werk aan de winkel voor Joris en co.

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

Dat klopt en is de tol die je betaald over het succes. Willem II is een springplank en handelshuis en zal ieder jaar opnieuw moeten beginnen tot er 11 ‘eigen’ spelers op het veld staan. Vanaf dan levert iedere transfer geld op en kun je je basis gezond en in tact houden. Het is de volgende stap in de weg omhoog, maar dat gaat ons lukken !

wil
Gast
wil

Crowley minimaal 4 Miljoen