Özbiliz niet speelgerechtigd

22
2409

Willem II is er niet in geslaagd Özbiliz speelgerechtigd te krijgen voor de eerste speelronde die dit weekend plaats vindt. Derhalve zal hij morgen niet mee spelen tegen VVV.

Het verzoek lag al bij de KNVB, maar deze moest het voor 12:00 akkoord geven. Helaas wordt zijn debuut dus minstens een week uitgesteld.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dirruk
Gast
Dirruk

Het niet speelgerechtigd zijn ligt niet aan de KNVB en niet aan Willem ll. De Turken zijn niet snel

keesg
Gast
keesg

Komt zeker door de val van de Lira. Hij wordt dan wel goedkoper.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk

Dit is de lange arm van Erdogan😂😉

Robby
Lid
Robby

Dit snap ik echt niet. Je kan toch zien wanneer dat verzoek door Willem II is ingediend? Je kan dan toch zeggen alles wat voor 12 uur is ingediend wordt nog verwerkt. Gaaf hem van mij part morgen om 12uur ofzo pas het signaal hij is inzetbaar als Willem II voor 12uur het verzoek heeft ingediend dan neem je die nog in behandeling. anders moet je zeggen dat het verzoek voor donderdag 23:59 ingediend moet zijn als je een hele werkdag nodig hebt om het verzoek te verwerken.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Iemand enig idee hoe het met Kolovos gaat? Mits hij fit is heb je nog een beetje keus op de vleugels, anders wordt het echt heel erg zwaar morgen. Opstelling zal wel als volgt zijn :

Wellenreuther-Lewis-Meissner-Heerkens-Palacios-Llonch-Lieftink-Crowley-Croux-Sol-Kolovos

MarathonMan66
Gast
Marathonman

Die liggen nog met een VAR aan de Costa Blanca.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Erg jammer! Een echte vervanger voor zijn positie hebben we niet. Een hele week om een papiertje rond te krijgen, het lijken wel ambtenaren bij de KNVB.

Double Double UK
Gast
Double Double UK

Wie zegt daf dit aan de KNVB ligt. Gezien alle commotie over de besturing en organisatie binnen Willem II, zou het mij niet verbazen als ook hier amateuristisch te werk is gedaan door de club. Droevig dit.

Robby
Lid
Robby

2e alinea: “Het verzoek lag al bij de KNVB” doet mij vermoede dat we op tijd (voor 12uur) waren.

@win
Lid
@win

Alsof de RvC of het stichtingsbestuur zich hiermee bezig zou houden… Daar heeft Willem II bekwaam kantoorpersoneel voor (zie Palacios). het kost alleen soms gewoon teveel doorlooptijd omdat er veel partijen bij betrokken zijn. Özbiliz zal niet de eerste en ook niet de laatste zijn voor wie dit niet binnen een week geregeld kan worden (door willekeurig welke club).

Maar ja, sommige mensen laten geen kans onbenut om te zeiken.
Tip: Maak eens een afspraak met Evert!

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Beste @win (Edwin?), Sommige mensen zien het welbekende glas halfleeg en niet halfvol. Men wijst ook met hun beschuldigende vinger over deze kwestie naar allerlei partijen zonder echt te weten waar het mis gegaan is. Laten we er positief naar kijken en concluderen dat deze speler volgende week wél mee doet. Mensen die continue overal het negatieve in zien gaan vermoedelijk gebukt onder enorme werkdruk en stress die zij (al dan niet onbewust) ervaren. Men zal het misschien ontkennen, maar het zit er echt. Met name Opa Henk en Double Double UK lijden hier aan. Dames en heren, het is… Lees verder »

bomba
Gast
bomba

Schandalig van de KNVB. Wanneer is dit verzoek dan ingediend??

Dmitri Shoukov
Gast

Bomba, als je niet weet wanneer dit verzoek is ingediend waarom dan nu al het predicaat schandalig? de kans om te zeiken heb je net iets te gretig benut.

Dascho
Gast
Dascho

Dit snap ik echt niet….wat een stel prutsers daar bij de knvb. Straks sol nog verkocht voor morgen dan kun je met een halve spits beginnen pfff

Frietmet
Gast
Frietmet

Sol wordt echt niet verkocht voor morgen. Dat zou hij zelf niet eens willen.

Eros
Lid
Eros

En Willem II gaat geen risico nemen met Sol wanneer er een bod ligt van 3 miljoen of meer.

Het kan weleens zijn dat we morgen met Croux en Coulibaly moeten starten en dan hopen dat Branderhorst maar in de spits kon ofso.

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Bedankt hè, KNVB! Stelletje lamstralen!!!

Hans
Gast

Ligt niet aan de KNVB, Willem II is weer eens te overhaastig geweest, vandaag kopen morgen spelen, nog steeds amateurisme!!!!
Ze hadden gewoon hier in Nederland spelers op tijd moeten zoeken, laten in/samen spelen nu is het een vreemdelinge legioen.

wil
Gast
wil

Hoe weet jij nu dat het aan Willem II ligt. Onzinnig!!

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Hans, niet mauwen. Ligt natuurlijk niet aan Willem II. Het vreemdenlingen legioen valt nog al mee en in Nederland is niks te halen waar de trainer en club iets in ziet.
Ben eens positief, morgen beginnen we.
Met 6 nieuwe spelers.
Wordt weer een heerlijk jaar ( hoop ik)
Heb vertrouwen in Koster.
En mocht Fran alsnog gaan: de opvolger is echt wel gespot en gepolst door Joris.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ ikzelf

Zou je denken dat als Sol vertrekt de gewenste opvolger klaar staat? Denk dat speler die 1e/2e keus zijn/waren al elders onderdak hebben gevonden en misschien 3en 4 ook wel. Kan me namelijk niet voorspellen dat betreffende speler dan wel de club zolang wacht of Willem II wel of niet komt.. er zal wel un vervanger komem.. en zullen ze tuurlijk zeggen dat ze betreffende speler als van het begin op het oog hadden. Maar of dat ook zo is? Heb me twijfels

wil
Gast
wil

Ongelooflijk wat een bureaucratie daar weer.