Özbiliz direct belangrijk voor Willem II

1
1001
Aras Özbiliz was dreigend met een paar goede acties (foto: (c) Toin Damen)

Özbiliz maakte vrijdagavond zijn debuut voor de Tricolores. Hij verving in de rust de tegenvallende Croux en was direct belangrijk voor Willem II.

Aras Özbiliz zat nog op de bank toen de treffer gemaakt werd. “Thomas zat naast me en die zei: die gaat er in. En hij vloog zo binnen. Hij zat er echt goed in.” Een grote verrassing is het niet voor de ploeggenoten van Crowley. “We weten dat hij met zijn binnenkant voet een goede trap heeft.”

‘Vrij in mijn hoofd’
Özbiliz ging tijdens zijn invalbeurt een paar keer naar de grond. Dat werd niet altijd gewaardeerd door de supporters van de thuisploeg, maar de buitenspeler deed het niet om tijd te rekken. “Ik werd wel geraakt, ik ging niet zomaar liggen.” Toch is het ervaring om dan net wat langer te blijven liggen en de tijd te nemen. “Misschien wel, maar ik werd echt goed geraakt hoor.”

Hij zei het met een grote lach. Hij is blij weer minuten te maken, acties te kunnen maken op het veld. Schrikken als hij pijn voelt is er ook niet bij, ondanks meerdere zware blessures “Op dat moment doet het even pijn, dan moet je even bijten. Maar ik schrik niet. Ik ben gewoon vrij in mijn hoofd, dat is het belangrijkste.”

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments