Organisatie Willem II blijft intact ondanks degradatie

31
3190

Ondanks de degradatie hoeft Willem II niet te snijden in de organisatie. Dat geeft Martin van Geel aan in het BD. De club heeft met een eigen vermogen van meer dan tien miljoen de financiële slagkracht om niemand te ontslaan, zowel aan de kantoorkant als de voetbaltechnische kant van Willem II. Wel zal het spelersbudget in de KKD dalen van zo’n zes miljoen naar iets meer dan drie miljoen. ,Maar daarmee staan we nog altijd in de top van de KKD”, aldus Van Geel in de krant.

Vorig jaar ontwikkelde Willem II een vijfjarenplan, waarin stond dat Willem II in 2026 een stabiele middenmoter in de Eredivisie moet zijn. Ook daar wordt volgens Van Geel niet van afgeweken: “We trappen fors op de rem, maar onze ambities blijven overeind. Dan moeten we met z’n allen maar een tandje harder werken en volgend jaar een inhaalslag maken. Maar als je plannen en doelstellingen naar beneden gaat bijstellen, dan haal je ze altijd. Lekker makkelijk.”

Verder geeft Van Geel in het artikel aan snel om te tafel te gaan met Teun Jacobs en Kevin Hofland over een langer verblijf van de Limburgse trainer: “Onze intentie is positief, en ik geloof die van Kevin ook. Dus dan zouden we er weleens snel uit kunnen komen.”31 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments