MATCHDAY: Kom massaal in het rood-wit-blauw

38
3462
tifo nr 3 top 10

Deze week is Flagweek. Overal in de stad hangen supporters vlaggen en andere rood-wit-blauwe items op en dat geeft een mooi beeld. De Flagweek wordt zaterdag afgesloten met Flagday. Vanaf 16:30 uur is er volle bak programma bij Cafe de Kok en de ontknoping is natuurlijk de thuiswedstrijd tegen Vitesse.

We roepen op dat iedereen massaal in het rood-wit-blauw komt. Laat je trots zien en tot zaterdag voor een biertje bij De Kok of op de tribunes.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Onno
Gast
Onno

Wat een sfeer! Respect voor de Kingside en het uitpuilende vak E.

Bij het doelpunt van Vitesse hoorde je het uitvak niet eens door de support.

Verloren door 2 persoonlijke fouten en de selectie duidelijk nog niet op orde. Nu Fortuna en Emmen dus snel schakelen.

faf85
Lid
faf85

Zou wel fijn zijn als we tegen fortuna en emmen op volle oorlogssterkte zijn. En niet dat de laatste aanwinsten pas daarna komen. 6 punten he…. een goede nummer 10 linksback en keeper gaarne deze week… het is allemaal leuk en aardig. En heb ook zeer veel vertrouwen in de directeuren. Maar zou sonde zijn als we punten verliezen omdat het nog compleet is terwijl dat uiteindelijk toch wel geregeld word. Gas erop Joris en Martin!

ttunited
Gast
ttunited

Ben me echt rot geschrokken van het niveau. Ik zag ook totaal geen wil om uberhaupt een goal te maken. Er moet echt een middenveld komen anders zie ik ze weinig kansen maken.

UNITED
Lid
UNITED

Heerkens man of the match wie had dat gedacht? Paar open deuren: vrousai is geen spits, dankerlui is geen 10 en sadikki kan er niet veel van. En Holmen heeft ook weer laten zien waarom hij bij Willem II zit… Verder niks aan de hand. In Sittard gaan we gewoon weer 3 punten opscheppen.

Zero13
Gast
Zero13

Dikke, dikke, dikke 10 + voor de kingside

Tburg
Gast
Tburg

Doet pijn aan mijn ogen zo slecht is dit! 0 kansen nog…

De gelovige
Gast
De gelovige
    Zit totaal geen lijn in….wat armzalig elftal….vandaag alleen sadikki speelt goed….en keeper is genoeg over gezegd……heel vlug 3-,4 nieuwe spelers erbij anders zie ik het echt slecht in….
Tburg
Gast
Tburg

Heb niet het idee dat mathijssen nog spelers gaat halen. En koster blijft gewoon fijn Dankerlui opstellen. KK divisie here we come…

Sar
Gast
Sar

Als Piet nog meetraint…voor de 5e keer nu geef hem een contract!! Dit is echt schrijnend! Publiek een dikke 10 dat wel!

Zero13
Gast
Zero13

2 persoonlijke fouten, eerst Lewis, nu Wellenreuther…zucht

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Koop is een fatsoenlijke keeper!!!!!!!

vvtilburg
Gast
vvtilburg

Nou, het is wel pijnlijk duidelijk dat het verkopen van Crowley een hele grote misser is geweest. Er is gewoon geen (!) middenveld. Ze kunnen alleen maar die lange ballen spelen. 0 kansen en 0 schoten op goal. NU heel snel vrousai terug op 10.

faf85
Lid
faf85

Vrousai op 10 nunnely spits danlerlui op rechts dan maar. Want danlerlui op 10 kan echt niet

Tofting
Gast
Tofting

Zit op Fox te kijken. Wat een waanzinnige herrie van de Willem ll kant. Super sfeer. Hou vol!

Tburg
Gast
Tburg

Mijn god, wat is dit slecht zeg…

faf85
Lid
faf85

Aanvallend is het idd beetje ondermaats. Wel meer rust achterin met holmen

faf85
Lid
faf85

Vrousai op 10 nunnely spits danlerlui op rechts dan maar. Want danlerlui op 10 kan echt niet

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Dankerlui…what else…

Frankwie
Gast
Frankwie

Ik had er eergisteren 18 minnetjes voor smile

tburg01
Gast
tburg01

Die obsessie van Koster voor Dankerlui is echt tragisch. En waarom het middenveld omgooien. Laat Vrousai lekker staan, daar hebben ze de hele week op getraind.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Ik hoop dat Köhlert op de plek van Vrousai speelt. Ik kan me een middenveld met Dankerlui, Saddiki en Llonch niet voorstellen .

Capibaro
Lid
Capibaro

Itt tot sommigen vond ik dat all black er juist vet uitzien bij de bekerfinale. Maar goed om af en toe op volle kracht laten zien welk shirt er ook alweer met afstand het mooiste is van Nederland en daarbuiten. Gaat de club denk ik ook wel wat extra sales opleveren als bijvangst. En ff de jeugd in de stad laten zien dat je een beter alternatief hebt voor al die barca, ajax en weet ik veel shirtjes die je tegenkomt.

WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Wees eerlijk en geef toe dat dat zwart er gewoon niet uitzag, terwijl we het mooiste shirt van t land hebben

Capibaro
Lid
Capibaro

Ik ben eerlijk dat ik dat zwart er heel tof vond uitzien. Maar wat mij betreft moeten we ons shirt veel vaker laten zien. Mooi altijd om voor en na de wedstrijd bij de Cat’s back en Berlin 🔴⚪️🔵te zien.

Vond de vertegenwoordiging vandaag trouwens matig. weinig vlaggen en weinig mensen in rood/wit/blauw. Blijkbaar is niet iedereen het met ons eens dat we het mooiste shirt hebben.

Jansen
Gast
Jansen

Deze titel had ik toch ook graag bij de bekerfinale gezien

Frietmet
Lid

En daar nu nog mee bezig zijn hahaha

Rene
Gast
Rene

Die bekerfinale heeft wel een paar trauma’s veroorzaakt, ja. Daar zijn we over 20 jaar nog mee bezig. Net zoals ik nog steeds boos ben dat PSV die onterechte penalty kreeg…

Fonske
Gast
Fonske

Altijd!

Maartje
Gast
Maartje

Kom op boys.. ik kijk nu al uit naar zaterdag😁

Dre
Lid
Dre

Niet in het zwart?

petertje
Gast
petertje

Is het uitvak eigenlijk uitverkocht? smile

Rene
Gast
Rene

Zo te zien kunnen de Ernemmers nog kaarten bestellen: https://www.vitesse.nl/nl/eersteelftal/matchcenter/match/2960/willem-ii/vitesse. Maar ja, of dat nou betekent dat er nog 1 kaart te koop is of dat het er nog 500 zijn, dat kan ik nergens vinden …

Stijn Vites
Gast
Stijn Vites

Wij komen (helaas) met 288 man jullie kant op. Toch erg veel zin in! Groet van een Vitesse fan

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Dat is niet best Stijn. Op een zaterdag avond om 20:45 uur zou een club als Vitesse toch gewoon 500 man mee moeten kunnen nemen? Gebrek aan fanatieke supporters of waar ligt het aan bij jullie ?

Stijn Vites
Gast
Stijn Vites

Ik weet het niet zo goed Tricolores, er hangt na vorig seizoen en de slechte voorbereiding (1 vd 7 wedstrijden maar gewonnen) een negatieve sfeer om de club. Bovendien hoor ik eigenlijk van iedereen om me heen dat ze liever naar Almelo uit gaan en dat gaat dan ook richting uitverkocht. Dit terwijl ik het uitvak bij jullie juist mooi vind zo pal naast de fanatieke zijde. Maar qua uitsupport doen jullie het de laatste tijd in elk geval een stuk beter, beetje jaloers wel;)

Relativist
Lid
Relativist

Je manoeuvreert je in een underdog-positie, Stijn … wink

Ome Joop
Lid
Ome Joop

Welkom in Tilburg vanavond Stijn, geniet ervan en dat de beste mag winnen

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Dat is even schrikken zeg.