Oproep aan het leger van de koning

6
4082

Geweldig nieuws uit huize Sol!

Fran Sol en zijn Aida hebben bekend gemaakt in blijde verwachting te zijn van een kindje. Gezinsuitbreiding leek een tijdje mijlenver weg, nadat bij Fran een tumor werd ontdekt in zijn testikel. Terwijl Fran dit wist zorgde hij er met een doelpunt eigenhandig voor dat we een ronde verder gingen in de beker, alvorens hij iedereen op de hoogte zou brengen van zijn persoonlijke drama.

Wat volgde was een massale openbare liefdesverklaring aan het adres van Fran Sol. Spaanse vlaggen, ontelbare reacties op social media en verbondenheid waren het resultaat van het verschrikkelijke nieuws. Maar Fran en zijn vrouw Aida lieten zich niet uit het veld slaan. Fran werd geopereerd, maakte zijn rentree op het veld en bleef ons plezieren met doelpunten en zijn gepassioneerde spel.

Nu maanden later kan de waarschijnlijk donkerste periode uit het leven van Fran en Aida worden afgesloten in de wetenschap dat zij een kindje krijgen.

Tilburg houdt van Fran Sol en dat gaan we nog maar eens laten blijken. We verzoeken iedereen vriendelijk om een leuk bericht voor Fran en Aida achter te laten. Stichting KZ bundelt de kaarten en berichten en zal deze samen met een gekocht cadeau overhandigen bij de oefenwedstrijd van morgen avond.

Sportieve groet,
Stichting Kingzine

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments