Oproep aan het leger van de koning

6
4049

Geweldig nieuws uit huize Sol!

Fran Sol en zijn Aida hebben bekend gemaakt in blijde verwachting te zijn van een kindje. Gezinsuitbreiding leek een tijdje mijlenver weg, nadat bij Fran een tumor werd ontdekt in zijn testikel. Terwijl Fran dit wist zorgde hij er met een doelpunt eigenhandig voor dat we een ronde verder gingen in de beker, alvorens hij iedereen op de hoogte zou brengen van zijn persoonlijke drama.

Wat volgde was een massale openbare liefdesverklaring aan het adres van Fran Sol. Spaanse vlaggen, ontelbare reacties op social media en verbondenheid waren het resultaat van het verschrikkelijke nieuws. Maar Fran en zijn vrouw Aida lieten zich niet uit het veld slaan. Fran werd geopereerd, maakte zijn rentree op het veld en bleef ons plezieren met doelpunten en zijn gepassioneerde spel.

Nu maanden later kan de waarschijnlijk donkerste periode uit het leven van Fran en Aida worden afgesloten in de wetenschap dat zij een kindje krijgen.

Tilburg houdt van Fran Sol en dat gaan we nog maar eens laten blijken. We verzoeken iedereen vriendelijk om een leuk bericht voor Fran en Aida achter te laten. Stichting KZ bundelt de kaarten en berichten en zal deze samen met een gekocht cadeau overhandigen bij de oefenwedstrijd van morgen avond.

Sportieve groet,
Stichting Kingzine

[contact-form-7 404 "Not Found"]
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
djorisnul13
Lid

Uiteindelijk binnen 24 uur toch zo’n 500 inzendingen!

MDCCCXCVI
Lid
MDCCCXCVI

Is het nog mogelijk om nu nog berichten in te zenden?

Shoukov
Lid

Op het pathetische af, maar toch….. als iemand het verdient is hij het wel. Ik doe mee!

Maaszult
Lid
Maaszult

Mooi initiatief! Alleen misschien jammer dat het zo kort dag op de site komt te staan, je moet het artikel maar net tegenkomen op Tilbo voor de tijd dat de inzendingen worden afgedrukt, en dat zal morgenmiddag op zijn laatst zijn.

Maar toch, hopelijk komt er een mooi aantal steunbetuigingen en bedankjes binnen, de mijne komt er in elk geval zo aan.

Forza Fran!

Zekur
Lid
Zekur

Verdient deze held!! Je hoort trouwens wel erg weinig aangaande een transfer. Is er kans dat hij blijft? Want de competities naderen met rasse schreden..

Rojo Blanco Azul
Lid

Consider it done smile wink