Opnieuw dramatische nederlaag

343
14797
Uldrikis verschalkt Wellenreuther (foto: (c) fotoburo Toin Damen)

Willem II wist ook thuis tegen Cambuur opnieuw niet te overtuigen en zag de Friezen eenvoudig winnen. Zonder overtuiging, inzet en wil om te winnen kabbelde de eerste helft voort en zag ook Cambuur dat er tegen dit Willem II makkelijk punten te halen valt. Het eerste doelpunt viel nog uit een counter waarbij Köhlert een overtreding claimde, waarna Cambuur met een vrije man makkelijk binnen tikte. Cambuur was toen al een tijdje de beter voetballende ploeg.

De tweede goal viel uit een penalty na de zoveelste aanval van Cambuur.
Hierna leek de wedstrijd gespeeld, de bezoekers hoefden niet meer en Willem II kon niet, zelfs niet na 5 wissels. In de slotfase wist Roemeratoe de ban van ruim 300 minuten zonder te scoren nog te doorbreken maar zelfs dat werd door Cambuur in de blessuretijd nog teniet gedaan door de eindstand op 1-3 te zetten.

Bewezen is dat Willem II op de huidige manier niet door kan gaan. De vorige wedstrijden bleken geen incident of slechte fase. Het is helaas wederom vijf voor twaalf. Grim zal zijn ogen moeten openen en uit een ander vaatje moeten gaan tappen. Het op eigen helft verdedigen, afwachten en niet afjagen of druk zetten wreekt zich hard tegen hem en maakt dat de gifbeker nog niet leeg is. Het is slechts hopen op betere tijden.

343 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments