Oplossen! En wel nu!

12
2610

Vandaag zou zomaar eens een heel belangrijke dag kunnen worden in onze recente clubgeschiedenis. Alle geledingen binnen de club komen bij elkaar om te proberen uit de impasse te geraken. Wij zullen deze meeting vanaf een afstand met argusogen volgen, zeker omdat ons berichten hebben bereikt dat er morgen wel eens koppen kunnen gaan rollen.

Dit kunnen en willen wij niet accepteren, zeker als het om de kop van Jurgen Streppel zou gaan. Laten wij voorop stellen dat we absoluut geen partij kiezen. Wij zijn van mening dat er juist moet worden gekeken om de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen met de juiste taken en verantwoordelijkheden, met het beleidsplan als het fundament van de club! Een vertrek van Streppel, of iemand anders, lost niets op. Ook al is het ‘zogenaamd vrijwillig’. Het andere kamp wint dan, waardoor de club verliest.

We kunnen en willen niet accepteren dat er een bom onder de club wordt gelegd. Wanneer dit wel gebeurt, zullen wij in woord en gebaar ons ongenoegen laten blijken. Alles ligt nu toch al op straat. We roepen dan ook alle geledingen binnen de club op om de eigen ego’s aan de kant te zeten en in het belang van Willem II, Onze Club, de geledingen te sluiten en op een constructieve wijze naar een oplossing te zoeken. Alleen dan komt Willem II verder.

Er moet NU rust komen in de club! Er moet een werkbare situatie worden gecreëerd, zodat de focus wordt gelegd op de sportieve prestaties van onze club. Daarna moet er worden onderzocht hoe het zo’n puinhoop heeft kunnen worden. Wie is daar verantwoordelijk voor? Zitten de juiste mensen op de juiste plek? Zijn zij wel capabel? Die beslissingen kunnen ook de komende tijd worden genomen. Stel een commissie in die dit goed gaat onderzoeken. Er gaan te veel verhalen rond met hele en halve waarheden! Het vuur wat nu woedt moet eerst worden geblust.

Het is aan de beleidsmakers van Willem II om de juiste keuzes te maken. Wij laten onze club niet kapot maken! Door niemand! Of zoals wij in 2009/2010 ook aangaven…

VOOR WILLEM II – TEGEN WANBELEID

12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments