Willem II supporter in actie voor het goede doel

16
4529

Update 2: Het streefbedrag van €1.000,- voor deze actie is inmiddels behaald. Iedereen die al gedoneerd heeft enorm bedankt! Doneren kan natuurlijk nog steeds via de link onderaan dit bericht.

Update: Het streefbedrag van €1.000,- is nog niet behaald maar om iedereen die een bijdrage heeft geleverd niet teleur te stellen heeft Frank besloten wel te gaan fietsen. Natuurlijk kun je nog steeds een bijdrage doen. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal Frank Zaterdag rond 06:30 vertrekken en we zullen op social media af en toe laten weten hoe het gaat.

Willem II supporter Frank Kriellaars gaat met een aantal collega’s meedoen aan Alpe d’HuZes. Een jaarlijkse inzamelingsactie waarbij het ingezamelde geld ten goede komt aan onderzoek naar kanker. Frank wil graag Willem II supporters betrekken bij zijn actie, hij heeft daarom een tegenprestatie die aan Willem II en Alpe d’HuZes gerelateerd is bedacht.

Geïnspireerd door een drietal medesupporters die in 2006 al eens iets soortgelijks gedaan hebben (toen naar Heerenveen en omdat Willem II niet degradeerde) leek het hem een goed idee om als tegenprestatie op de fiets vanaf het Koning Willem II stadion naar Emmen te fietsen voor de wedstrijd van FC Emmen tegen Willem II op 22 februari 2020. De afstand van Tilburg naar Emmen bedraagt ongeveer 250 km.

Enige voorwaarde is dat er €1.000 opgehaald wordt vanuit Willem II supporters. Omdat Frank ook actief is voor Stichting KingZine en Tilbo.com willen wij hem graag helpen dit doel te bereiken. We roepen iedereen daarom op om een kleine (of grote) bijdrage te storten en er daarmee voor te zorgen dat Frank in Februari een hele dag op de fiets gaat zitten. Iedere euro helpt, dus ook een bijdrage van €1,- is welkom.

Je bijdrage kan je storten via deze link. Vergeet niet in de omschrijving iets over Willem II te vermelden zodat Frank weet dat het bedrag voor deze actie bedoelt is.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
René
Gast
René

Update2: Het streefbedrag van €1.000,- is behaald ;-).

Ik heb ook een kleine bijdrage overgemaakt. Dat had ik overigens eerder willen doen, maar was ik vergeten. Goed dat jullie dit nieuwsitem nog even onder de aandacht brachten, Tilbo!

Krilles
Lid
Krilles

De wind blaast zaterdag precies de goeie kant op Frank!

Gôôl Support
Gast
Gôôl Support

Als alle “bussupporters” zaterdag het bedrag van één Juupke doneren, en/of een “blinde”pool x’tra aankruisen levert dit een mooi bedrag op voor dit fantastische initiatief!
Doe mij maar vast 10 Juup, reken ik 2 sixpacks af.
Terugreis zien we dan wel weer.

Westpoint
Gast
Westpoint

Ik heb 18,96 overgemaakt.

Succes Frank!

NulEenDrie
Lid
NulEenDrie

Ga vanavond nog wat geld overmaken!

UNITED
Lid
UNITED

Suc6 frankie

Zero13
Gast
Zero13

Mooi Frank, ik maak zeker wat over

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Respect en zeker in Februari kan het goed koud zijn en sneeuw..

En als we nou zorgen dat Emmen een vol uitvak wordt en un beetje op tijd daar zijn maken we un erehaag als ie aan komt fietsen

18Niels96
Lid
18Niels96

Enorme klasse 👏🏻 Op mijn bijdrage kun je rekenen

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Mooi initiatief. Ik ben trots dat een Willem II supporter dit doet!

Flash
Gast
Flash

Gaat hij alleen fietsen?