Willem II supporters in actie voor het goede doel

9
2683

Willem II supporter Frank Kriellaars gaat met een aantal collega’s meedoen aan Alpe d’HuZes. Een jaarlijkse inzamelingsactie waarbij het ingezamelde geld ten goede komt aan onderzoek naar kanker. Frank wil graag Willem II supporters betrekken bij zijn actie, hij heeft daarom een tegenprestatie die aan Willem II en Alpe d’HuZes gerelateerd is bedacht.

Geïnspireerd door een drietal medesupporters die in 2006 al eens iets soortgelijks gedaan hebben (toen naar Heerenveen en omdat Willem II niet degradeerde) leek het hem een goed idee om als tegenprestatie op de fiets vanaf het Koning Willem II stadion naar Emmen te fietsen voor de wedstrijd van FC Emmen tegen Willem II op 22 februari 2020. De afstand van Tilburg naar Emmen bedraagt ongeveer 255 km.

Enige voorwaarde is dat er €1.000 opgehaald wordt vanuit Willem II supporters. Omdat Frank ook actief is voor Stichting KingZine en Tilbo.com willen wij hem graag helpen dit doel te bereiken. We roepen iedereen daarom op om een kleine (of grote) bijdrage te storten en er daarmee voor te zorgen dat Frank in Februari een hele dag op de fiets gaat zitten. Iedere euro helpt, dus ook een bijdrage van €1,- is welkom.

Je bijdrage kan je storten via deze link. Vergeet niet in de omschrijving iets over Willem II te vermelden zodat Frank weet dat het bedrag voor deze actie bedoelt is.

De actie van Frank Krielaars heeft Jim Joosten geïnspireerd een soortgelijke actie te ondernemen. Jullie kunnen Jim kennen als busbegeleider van KingZine bij veel van onze uitwedstrijden maar als het aan hem ligt gaat hij op een andere manier naar de uitwedstrijd tegen PSV. Jim gaat in april in Rotterdam de marathon lopen en probeert hiermee geld op te halen voor het KWF. Om te zorgen dat dit bedrag zo hoog mogelijk zal uitvallen vraagt hij jullie steun om zoveel mogelijk geld binnen te halen. Net als Frank wil Jim met de hulp van Willem II supporters minimaal 1000 euro op gaan halen. Uiteraard gaat voor niets de zon op. Wanneer dit streefbedrag wordt gehaald zal Jim op 8 februari 2020 vanaf het Willem II stadion naar Eindhoven rennen om daar de uitwedstrijd tegen PSV te kijken. Frank en jim zijn vrouw zullen hem begeleiden door mee te fietsen.

Via deze link je bijdrage kan je storten via deze link kan je een donatie achterlaten. Iedere donatie gaat direct naar het KWF. Alle kleine beetjes helpen, dank voor jullie steun! Vermeld bij je donatie het woord Willem II.

 

 

9
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
6 Discussie draadjes
3 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
8 Gereageerd
UNITEDZero13FietsForza Willem IINiels Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
UNITED
Lid
UNITED

Suc6 frankie

Zero13
Gast
Zero13

Mooi Frank, ik maak zeker wat over

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Respect en zeker in Februari kan het goed koud zijn en sneeuw..

En als we nou zorgen dat Emmen een vol uitvak wordt en un beetje op tijd daar zijn maken we un erehaag als ie aan komt fietsen

18Niels96
Lid
18Niels96

Enorme klasse 👏🏻 Op mijn bijdrage kun je rekenen

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Mooi initiatief. Ik ben trots dat een Willem II supporter dit doet!

Flash
Gast
Flash

Gaat hij alleen fietsen?