Ook Vissers vertrekt bij Willem II

22
3493

Na Adri Bogers vertrekt nu ook keeperstrainer en teammanager Raymond Vissers bij Willem II. Vissers (42) kwam in april 2010 van RKC Waalwijk naar Willem II. Daar werkte hij vervolgens samen met onder andere Gert Heerkes, Jurgen Streppel, John Feskens, Dirk Heesen en Adrie Bogers. Met de Tricolores promoveerde Vissers in 2012 naar de Eredivisie en werd hij in 2014 kampioen van de Jupiler League.

Vissers: ‘Doordat we in de Eredivisie zijn gebleven, verlaat ik Willem II met opgeheven hoofd. Dat is voor mij erg belangrijk. Dit is een fantastische club waar ik veel mooie momenten mee heb gemaakt. Ik wil iedereen bij Willem II en de supporters bedanken voor de zes mooie jaren die ik hier gehad heb.’

Vermoedelijk gaat Vissers met Streppel mee naar Heerenveen.

22 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments