Ook in het nieuwe seizoen speciale 013-kaart

0
1601
07-12-2008 Voetbal:Willem II:SC Heerenveen:Tilburg Rood Wit en Blauw onze vadren vlag en Kingo op het veld Beeldbewerking: Pix4Profs - Promo - illustratief Tifosi sfeeractie Foto: Geert van Erven

Komend seizoen worden de gezinspakketten op vak N opgenomen in de <013 actie en komen de pakketprijzen te vervallen. Bij de <013 actie bieden wij kinderen een gratis SeizoenClubCard voor vak K aan in combinatie met een betalende ouder/verzorger in hetzelfde vak.

 Je dient hiervoor lid te zijn of te worden van de WII Kings. De <013 actie kan ook ingezet worden op andere vakken (m.u.v. ABC/E/P). Je krijgt dan als kind de prijs van een kinderkaart op vak K als korting. Voor een gereduceerd tarief dat vergelijkbaar is met het tarief van het gezinspakket kun je dus ook komend seizoen weer terecht bij de Tricolores.

Een lidmaatschap van de WII Kings kost slechts €18,96 per jaar. En niet alleen kun je dan gebruik maken van de <013 actie, maar je maakt ook kans op het meelopen in de line-up, het dragen van het middencirkeldoek voor de wedstrijd en vele leuke andere activiteiten.Ben jij jonger dan 13 jaar? Word dan nu lid van de stoerste Kidsclub van het land en zit bij elke thuiswedstrijd van Willem II in het Koning Willem II Stadion!

Stuur bij vragen over de verandering van het gezinspakket naar de <013 actie een e-mail naar ticketing@willem-ii.nl

Klik hier voor meer informatie over de 013-kaart >>>