Onrust binnen Willem II

10
2389

Vandaag is op straat komen te liggen dat het, wederom, onrustig is binnen Willem II. Achter de schermen rommelt het al een tijdje. Er zijn de afgelopen periode diverse gesprekken gevoerd om te proberen de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen.

Bij deze gesprekken is de supportersafvaardiging binnen de clubraad nauw betrokken. Zij hebben zich laten horen door de open brief naar aanleiding van het aftreden van Mark van Boekel. In het clubbelang is over de onrust verder nog niets naar buiten gebracht. Helaas is dit nu via andere kanalen toch gebeurd (artikel BD).

Er moet worden voorkomen dat kampen binnen de club hun onderlinge strijd proberen te winnen door het via de media te spelen. Er is gewacht op een geschikt moment om te communiceren met hopelijk goed nieuws. Dat moment zou niet lang op zich laten wachten. Nu alles helaas toch op straat ligt, kunnen we alleen de hoop uitspreken dat de kampen binnen Willem II in het clubbelang blijven denken en dat de strijd binnen Willem II op een goede, constructieve manier beëindigd kan worden, zonder dat de club hieronder lijdt.

De supportersafvaardiging binnen de clubraad zal uiteraard de vinger aan de pols houden!

10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments