Onnodig verlies tegen Groningen 1-2

138
2348
Dankerlui wordt geblokt (foto: (c) Toin Damen)

Willem II verloor vanavond onterecht van FC Groningen met 1-2. De Tricolores speelde met het mes tussen de tanden en vol druk naar voren in de tweede helft. Dit leverde veel kansen op maar slechts Vrousai wist te scoren. Meeslepende en boeiende tweede helft met passie strijd en leeuwenmoed. Jammer dat Groningen zo makkelijk aan de doelpunten kwam!

(verslag: willem-ii.nl)
ONVERDIENDE NEDERLAAG TEGEN FC GRONINGEN: 1-2
Willem II weet weer wat verliezen is. Na bijna twee maanden leden de Tricolores in het goed gevulde Koning Willem II stadion een 1-2 tegen FC Groningen. De gasten kwamen in de eerste helft via doelpunten van Django Warmerdam en Kaj Sierhuis op een 0-2 voorsprong. In de tweede helft bracht Marios Vrousai de spanning terug, maar daar bleef het helaas bij.

Met het nodige zelfvertrouwen stapten de Tricolores vanavond het veld van het Koning Willem II stadion op. Achtereenvolgende overwinningen op FC Emmen, NAC Breda, FC Twente en FC Utrecht waren daar de reden van. De basisopstelling was ten opzichte van afgelopen duel op één plaats gewijzigd. Alexander Isak kreeg zijn debuut in de basis ten koste van Vangelis Pavlidis. Voorafgaand aan de wedstrijd werd één minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan de eerder deze week op 59 jarige leeftijd overleden voormalig FC Groningen speler, scout en international, Jurrie Koolhof.

Spaarzame kansen
In de beginfase van de wedstrijd golfde het spel op en neer zonder dat beide teams er in slaagden om tot grote kansen te komen. Willem II was onrustig aan de bal en leed onnodig balverlies. Na een kwartier etaleerde Isak op het middenveld zijn klasse met een fraaie actie, waardoor hij alleen op keeper Sergio Padt kon afgaan. Met een fraaie redding hield die zijn doel schoon. De volgende grote kans ontstond na fraai met combinatiewerk van Daniel Crowley, waardoor hij Damil Dankerlui vrij voor Padt zette. De rechtsbuiten besloot om niet zelf op doel te schieten, maar de bal breed op de eveneens vrijstaande Isak te spelen. De pass was echter te hard, waardoor een goede kans op de openingstreffer verloren ging.

Achterstand
Uit het niets viel daarna plots de 0-1. Met een fraai afstandsschot schoot Warmerdam de bal in de rechter kruising. Willem II was de kluts kwijt, met als gevolg dat na matig verdedigen, Kaj Sierhuis de kans kreeg om de bal in de rechterhoek langs Wellenreuther te schuiven: 0-2. Op slag van rust kreeg Isak de mogelijkheid om Willem II dichterbij te brengen, maar zijn kopbal ging een metertje naast het doel.

Aansluitingstreffer
Aan het begin van de tweede helft bracht coach Adrie Koster een aanvallende wissel in. Pavlidis kwam voor Thomas Meißner in het veld. Vanaf dat moment werd FC Groningen onder druk gezet. Al na tien minuten leverde dit resultaat op. Op het middenveld gaf Crowley een fraaie crossbal op de vrijstaande Vrousai. De buitenspeler schoot de bal met een fraaie curve in de verre hoek: 1-2. Na deze aansluitingstreffer ging Willem II op zoek naar de gelijkmaker.

Verwoede pogingen
Een diagonaal schot van Isak leek het doel in te gaan, maar met de grootste moeite slaagde Padt erin om de bal tot corner te verwerken. Ook een schuiver van Dankerlui, na een afgeslagen corner, ging naast het doel. Met nog tien minuten op de klok maakte Vrousai een fraaie actie, waarna zijn schot richting rechter kruising zweefde. Met een uiterste poging tikte Padt de bal tot corner. De gasten deden er alles aan om de overwinning over de streep te trekken en alle trucs werden daarbij uit de kast gehaald. Willem II deed zijn uiterste best om de gelijkmaker te forceren, maar slaagde hier ook na vijf minuten extra speeltijd helaas niet in.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bas Tardo
Gast
Bas Tardo

Wellenreuther stond bij de 1e goal weer veel te ver voor zijn goal. Waar Padt Groningen er met saves in houdt zie ik Wellenreuther dit soort saves helemaal niet maken. Zwakke schakel in de ploeg.

Braberinho
Gast
Braberinho

Zonder Kosters overige keuzes te willen beoordelen, vind ik het wel mooi om te zien dat hij in de rust gewoon er een spits bijzet en vol op de aanval gaat om twee goals of meer te maken (net als Excelsior thuis en Twente voor de beker uit).
Nu wellicht geen resultaat, maar in andere jaren was er niks gebeurd/veel later, waardoor onnodige kansen zijn gemist mijn inziens.

david loggie
Lid
david loggie

Heb niets tegen Koster. Maar er komt een spits erbij, een verdediger eraf en de rechtsbuiten gaat naar rechtsback. Kortom, er verandert niets.

Boetel
Gast
Boetel

Ik heb dat in de wedstrijd toch ook anders gezien. Vangelis + isak centraal, Vrousai rechts en Crowley hangend vanaf rechts. Llonch en tapia als twee lopers op het midden, daar achter vier verdedigers

Tvman
Gast
Tvman

Nu helaas nog maar 4 punten verwijderd van de streep…

Rene
Gast
Rene

En ook nog stteds maximaal 4 punten verwijderd van EL-playoffs (Ik zeg maximaal omdat Heracles en Utrecht nog moeten spelen op het moment dat ik dit schrijf)

Rene
Gast
Rene

Heel veel dingen zijn al gezegd. Behalve dit: een kleine pleister op de wonde van dit onterechte verlies, is natuurlijk dat FCG wegloopt bij NAC. Ik had liever gewonnen, maar moest gisteren in het stadion toch wel een paar keer grinniken toen ik moest denken aan al die Bredanaars die ongetwijfeld voor Willem II aan het bidden waren.

Volgende week VVV maar oprollen. Uitwedstrijden, dat kunnen wij.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Nou René ik had liever gisteren 1896× liever gewonnen nu is Excelsior dichter bij gekomen en wie weet zwollle en ADO vandaag ook. Vind er weinig lollig aan.

Rene
Gast
Rene

Forza Willem II, ik citeer even mezelf:

Ik had liever gewonnen

nederland
Lid
nederland

Isak zal toch veel meer moeten brengen. Vond hem 1 van de zwakste. Hij zal er toch echt aan moeten wennen dat hij veel maar dan ook veel meer arbeid moet leveren.

Wannies
Lid
Wannies

Spannende, open wedstrijd gezien waarin de gelukkigste heeft gewonnen. Kan gebeuren. De laatste tijd viel het kwartje ook wel eens onze kant op. In ieder geval strijd en aanvallend voetbal gezien.

Scouting is dik in orde met Isak, Pavlidis en Vrousai. Als je dit met 19/20 jaar kunt brengen, heb je veel kwaliteit. Vrousai is een geweldige speler met een enorm hoog rendement. Wordt samen met Crowley een nieuwe goudmijn voor Willem II.

Vak F
Gast
Vak F

Thoma Meisner s.v.p vervangen voor Dries Saddiki als Centrale verdediger. Meisner is veel te traag en werd door ADO verhuurd dat zegt ook genoeg denk ik. Ik geloof dat Dries dit echt aan kan samen met Jordens peters.

Dre
Gast
Dre

Niet iedereen heeft zin om al die kinderachtige Duracell konijntjes heel de wedstrijd na te zingen. Support moet niet geforceerd worden en er moet ook bier gehaald worden

Rene
Gast
Rene

Ik had zelf het gevoel dat er in de tweede helft juiste heel veel support van de tribunes kwam, Alleen niet in de vorm van liedjes zingen, maar meer in de vorm van het ouderwetse joelen. Je weet wel, “heeej, heej, heej!” om ze vooruit te schreeuwen en boe’en en fluiten als de scheids of een Groninger iets verkeerd deed. Dat soort werk. Serieus, volgens mij leefde heel het stadoin juist erg mee met onze spelers en gaven ze (we) veel steun.

Opa Henk
Gast
Opa Henk

Eerste helft ging gelijk op, alleen onze verdediging stond een paar minuten te slapen.
Tweede helft was goed, we hadden alleen pech dat die irritante Pad goed stond te keepen( wat een schitterende redding uit de kruising)
We kregen genoeg kansen alleen missen we dan een echte afmaker ( Sol, Kristinsson) , Isac is wel een goede voetballer als hij de bal in de voeten aangespeeld wordt, maar hij mist wel duel kracht, zeker in de lucht komt hij te kort. Daarom worden er weinig kansen uit corners en vrije trappen gecreëerd.

Willem Dos
Gast
Willem Dos

Dat er weinig kansen uit de corners werden gecreeerd lag m.i meer aan het belabberd nemen van de corners. Ik heb Crowley hoog zitten en hij kan bij mij niet zoveel fout doen maar zijn corners tegen Groningen waren, op zijn zachts gezegd, matig te noemen. Als Isak daarop zijn kopkwaliteiten had moeten laten zien had ie met zunne kop op het randje 16 het gras in moeten duiken

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Wat was Crowley weer un baas op het middenveld jammer dat onze vriend ome Erwin dat vorig seizoen niet zag zoals ie wel meer niet zag anders hadden we toen al van zijn kwaliteiten kunnen genieten

Rene
Gast
Rene

Echt, iedere keer als Crowley aan de bal komt, dan maakt mijn hart een sprongetje. Wat kan die jongen fantastisch voetballen, zeg. Echt een pareltje voor onze club. Hij maakt nog best vaak foute keuzes en stomme fouten, maar ik vergeef het hem graag omdat hij me zoveel laat genieten van alle dingen die hij wel goed (en prachtig mooi!) doet.

streepje
Gast
streepje

Hij verliest idd veel de bal , je ziet het heel goed.
Haalt ook soms het tempo eruit ,te bal verliefd ,
Voor Willem ll een topper

N.Y.C.
Gast
N.Y.C.

Jammer dat we niet iemand hebben die stelselmatig een bal vanaf 25 meter echt OP doel kan jagen of een vrije trap gevaarlijk op doel kan krijgen. Daar is volgens mij nog veel winst te behalen. Verder gisteren helaas de wedstrijd in 2 minuten door persoonlijke fouten weg gegeven en het geluk niet gehad, afgedwongen, om de punten in eigen huis te houden. Misschien met inbreng van verse krachten in de laatste 15 minuten had je nog wat kunnen forceren, de achterstand was er toch al. Eens kijken hoe we ons herstellen en tegen VVV, weer een taaie tegenstander, de… Lees verder »

Rene
Gast
Rene

Ik denk dat Llonch dat wel zou kunnen. Hij moet er alleen nog even zelf in gaan gelovern …

keesg
Gast
keesg

Ik ben weer bij een heel andere wedstrijd geweest. Waar ik mij bijzonder aan heb zitten irriteren is het feit dat we de gehele wedstrijd de bal naar de verkeerde kleur spelen. Er zijn spelers bij die niet echt het ere-divisie niveau halen. Daarnaast hebben we een zwakke verdediging.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Wie bedoel je dan? Misschien een andere bril kopen?

Zekur
Gast
Zekur

Ik weet dat ik misschien één van de weinigen ben, maar ik wil toch even opkomen voor Damil Dankerlui. Die jongen werkt 200% en maakt wel eens een foutje ja. Net als de rest. Maar ik vond hem zeker niet slecht spelen. Zie hem liever rechtsbuiten dan Ozbiliz want die lijkt helemaal elke bal in te leveren na 15 onnodige tovenaarsbewegingen.

John Nr1
Lid

Dankerlui werkte inderdaad hard. Maar was voetballend gisteren echt heel slecht. Leverde elke bal in.

Belangrijkste moment was dat hij bij 0-0 wederom foute keuze maakte nadat hij door Crowley alleen voor de keeper werd gezet. Balletje breed en we hadden met 1-0 voor gestaan ipv 0-2 achter.

Genoten van Vrousai en Crowley

Enorme kater van onnodig verlies !

Jut
Gast
Jut

Dankerlui niet goed genoeg voor dit niveau. Niet als rechtsbuiten ( 1e helft vrij voor de keeper, 1 tegen 1 weet hij niet wat te doen) en niet als rechtsback ( 0 zelfvertrouwen, verkeerde passes, onnodig ballen inleveren)

Rene
Gast
Rene

Ik vind het terecht dat je opkomt voor Dankerlui. Die jongen doet altijd zijn slinkende best. Het is niet de fout van Dankerlui dat hij verkeerd wordt gebruikt, dat is de schuld van Koster. En ik neem het Koster ontzettend kwalijk dat hij Dankwerlui iedere keer weer als eerste op het wedstrijdformulier plaatst. Dit heeft ons al zoveel punten gekost, ook gisteren weer.

JoeKeenan
Gast
JoeKeenan

Onnodig en ongelukkig verloren. Wat mij verbaasde was het feit dat Koster er niet nog 2 verse krachten ingooid. Bijvoorbeeld een Saddiki -fysiek sterk- en een Akkaynak voor wat voetballend vermogen

dvd01
Gast
tvman

Blijft gewoon bizar dat deze ploeg thuis geen vuist kan maken.

RA_ke
Gast
RA_ke

De nummer 16 komt op bezoek en speelt met 5 verdedigers.
Treurig dat we dan pas de 2e helft durven aanvallen.
Als we vanaf minuut 1 zo hadden gespeeld, was dit een makkelijke overwinning geweest.

Roemir
Gast
Roemir

Jammer dit verlies, zie ons nou geen kampioen meer worden. Alles op de beker wink

Roemir
Gast
Roemir

Ff serieus: Palacios terug, liever vandaag als morgen. Heb m gemist gisteren

Superspits
Gast
Superspits

Wat een irritante tegenstander zeg! BAH! Maar heb toch genoten van een goed Willem II. Helaas zitten deze wedstrijden er ook bij… geeft toch wel vertrouwen dit. Vrousai heel goed, Crowley Llonch en Tapia ook. Dankerlui….. Pfff

Tricolores
Gast
Tricolores

Prachtige 2-de helft gezien. Helaas valt de verdiende gelijkmaker niet. Soms zit het mee, vandaag even niet. Het was verdedigend niet altijd even goed en daar kunnen we echt stappen zetten door gericht te versterken, maar met vertrouwen naar de rest van het seizoen op basis van deze 2-de helft!

wil
Gast
wil

Wat vonden jullie van Isak?

Bavel
Gast
Bavel

Had meer verwacht… kan acties maken… nu nog de inzet, de wil om te willen.. koppen is niet zijn specialiteit ook al is hij groot

arie
Gast
arie

hij gaat nog niet eens een kopduel aan,en dat valt mij ook tegen,en het jagen mag hij ook meer doen ipv een beetje rondjes lopen voorin!

Frankwie
Gast
Frankwie

Ik vind hem een betere voetballer dan Pavlidis, dat is duidelijk, maar Pavlidis brengt meer voor het team.

Bavel
Gast
Bavel

Precies

briegel
Gast
briegel

Groningen speelde het tactisch goed: 2 man op Isak, Heerkens vrij laten.

Rene
Gast
Rene

Hij had 1 fanstastische rush, al in het begin van de wedstrijd, die hij eigenlijk met een doelpunt had moeten afronden. Verder niks van gezien. Laten we het erop houden dat hij nog even moet wennen. Maar liever niet te lang, zeker niet als daardoor onze Griekse vriend Pavlidis naar de bank moet, want die heeft wel rendement.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Wat ik niet snap is dat Wellenreuter elke keer zover voor zn Goal staat. Want dat loopt un keer verkeerd af

KingKoen75
Lid
KingKoen75

VAR?? Aanslag van Memisevic op de benen van Vrousai. Totaal geen intentie om de bal te spelen. Groningen hoort gewoon een uur met 10 man te spelen, sjongejonge…

Okeokeeee
Gast
Okeokeeee

Precies!

Maarja, interpretatie interpretatie interpretatie! Als de scheidsrechters in Nl hier een fout maken verschuilen ze zich hierachter.

Snorro
Gast
Snorro

Ze worden ook altijd helemaal afgemaakt in de media dus je kunt eigenlijk geen objectiviteit verwachten van scheidsrechters.

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Blijkbaar was de VAR niet de enige met een blinde geleidehond vandaag. De blinde mede mensen die hier duimpjes omlaag geven, kunnen misschien uitleg geven, waarom dit geen rood is. Vergelijk deze aanslag is met de knullige actie van Akkaynak, waar direct rood voor gegeven wordt, na bemoeienis van de VAR.

Alex
Gast
Alex

Dat was donker rood. Helaas zijn wij geen Ajax of PSV, want dan wordt er wel ingegrepen

RA_ke
Gast
RA_ke

Net voor dat moment 2x een elleboog die alleen met vrije trap bestraft wordt.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Daarom is heel die var een grote poppenkast Elke var doet maar waar ie zin in heeft.

Rene
Gast
Rene

Ik heb het al een tijdje echt helemaal gehad met die VAR. “Iedereen” roept dat het voetbal er eerlijker door is geworden, maar dat klopt niet. Ja, het zal vast wel zo zijn dat 90% van de ingrepen van de VAR terecht is, maar daar gaat het niet om: het gaat om al die keren dat de VAR onterecht NIET ingrijpt, zoals met deze rode kaart. Al met al heeft de VAR Willem II meer benadeeld dan goed gedaan. Het zal vast zo zijn dat de keren dat de VAR ten nadele van Willem II ingreep terecht waren (al ben… Lees verder »

wil
Gast
wil

We staan weer met beide benen op de grond. Heerkens gaat 2 keer in de fout waardoor de
doelpunten ontstaan. Isak viel mij tegen. Ik heb in deze wedstrijd nog met weemoed aan Sol teruggedacht.

Maximaal
Gast
Maximaal

De 0-1 kan je elke wedstrijd een keer tegen krijgen, waarbij Peters nog probeert in te stappen om te blocken. Maar bij de 0-2 laat Meißner gewoon die Sierhuis uit zijn rug weglopen. En een tip voor Wapenaar: Ga met Wellenreuther eens oefenen op uitworpen, uittrappen en spelhervattingen.

Tweede helft volop gestreden en kansen gecreëerd, alleen de doelpunten vielen niet. Maar daarop verder borduren en dan heb je gewoon weer volop kans op winst in Venlo.

Tricolores013
Gast
Tricolores013

Wellenreuther trainen op uittrappen? shutmouth silly shutmouth

Double Double UK
Gast
Double Double UK

Sorry hoor als iets gisteren uitstekend was bij Wellenreuther waren het wel zijn spelhervattingen. Daar waar het kon zocht hij snel de hervatting waarbij de uittrappen behoorlijk precies waren. Zeker ivm de gemiddelde keeper in de eredivisie

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

haha dat is juist duidelijk een heel sterk punt van Wellenreuther, zijn spelhervattingen!

Scoft
Gast
Scoft

Die wellenreuther moeten ze eerst vertellen waar zijn 16 meter gebied stopt. Als je hem niet tegen houdt staat hij in de spits. Als je altijd nog bezig bent met terug lopen en de tegenpartij is al gevaarlijk dichtbij, dan ben je altijd 1 a 2 seconden te laat om te reageren

Willem Dos
Gast
Willem Dos

Gister loste hij een aantal dingen redelijk voetballend op maar naaide groningen van 50 meter afstand bekant de bal de goal in en het is een wonder dat de tegenstander da nie vaker probeert. Volgens mij wordt zo’n beetje het hele stadion onrustig als hij zover buiten de 16 staat en al helemaal als hij niet meer in de lijn van het spel/doel staat .. en dat gebeurt best vaak… ze moeten ‘m unne blafband omhange dagge ‘m op afstand terug kunt sturen wanneer hij onnodig buiten de 16 komt. Als hij onzekere acties maakt (ja … da doet ie… Lees verder »

Tricolores1896
Gast

Altijd na een nederlaag maar zeiken! KEMAAAP MAN!! Dit hoort er bij vooral als (willem ii) supporter. Onze spelers focussen zich nu al gelijk op de volgende wedstrijd, moeten wij ook doen ipv zeiken over spelers

Okeeeokeee
Gast
Okeeeokeee

Willem ii supporter?
Gast schrijf je naam van je club zoals het hoort,
Willem II

Excuses hoor maar vind dat zooooooo irritant.

Tricolores1896
Gast

Okeeokee het spijt me wink altijd maar een excuus zoeken

Tricolores1896
Gast

Excuses, vindt het zooooo irritant dat als we een keer verlies men gelijk zeikt

WillemIITilburg
Gast
WillemIITilburg

Wat heeft je clubnaam verkeerd schrijven te maken met zeiken? Leer GODNONDEJUU je club goed schrijven man.

Goirle Zuid
Gast
Goirle Zuid

Het is Willem II Tilburg, met spatie dus. (Ik weet dat dat niet kan in de gebruikersnaam…maar een supporter die zich zo enorm druk kan maken over hoe iets geschreven wordt zou toch een gebruikersnaam moeten kiezen die je gewoon goed kunt schrijven!!) 1. Voor iedereen die zich echt kwaad kan maken over ii i.p.v. II zal het in het leven verder allemaal wel heel soepeltjes verlopen…anders maakten zij zich wel ergens anders druk over. 2. Anderzijds…als je hier leest hoe agressief ze reageren op ii, krijg je weer het vermoeden dat er van alles mis is in hun leven… Lees verder »

Goirle Zuid
Gast
Goirle Zuid

Heeeeeee….er zit een spatie in mijn gebruikersnaam! Het kan (of kon?) dus toch!

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet Goirle Zuid….goed geslapen??

Goirle Zuid
Gast
Goirle Zuid

Rood wit en blauw, het gaat me vooral om de agressieve ondertoon. Als je kritiek hebt, geef dat dan in normale toon aan. Of met een mooi spreekwoord, zoals jij nu kritiek op mijn post hebt. Veel fijner, vind ik.
Ik heb trouwens niet zo goed geslapen, dat komt waarschijnlijk door het onnodige verlies van gisteren. Tot gisteren leefde ik in de waan dat we binnenkort op plaats 6 zouden staan. Nu weer met beide beentjes op de grond…hopelijk blijven we lang strijden om een plek in het linkerrijtje!

JvHooH
Gast
JvHooH

Crowley by far de beste speler in tijden

SargentD
Gast
SargentD

Heerlijk om te zien! Hopelijk gaat zijn ontwikkeling niet AL te snel, zodat we er toch nog een tijdje van mogen genieten hier. wink Rap openbreken dat contract!

Farrington
Gast
Farrington

Toch vond ik Crowley in de tweede helft zeker niet goed. Liep te veel met de bal en maakte veel verkeerde keuze’s. 1e helft was hij wel erg sterk. Blijft desondanks knokken voor iedere meter. Hoop dat zijn contract snel wordt opengebroken.

NicK3R
Gast
Nick

Keepertje moet wat minder vaak zo ver uit zijn doel komen. Het begint treurig te worden.

Verder een prima pot maar de betere ploeg hoeft helaas niet te winnen.

Ik vond trouwens heerkens ook één van de zwakkere. Vooral in dit team vol voetballend vermogen. Maar hij gaat altijd wel voorop in de strijd.

ftricolores1
Gast
ftricolores1

Keepertje doet niks fout met uit zijn doel komen! Als hij dat niet zo vaak had gedaan, had Willem II al veel meer doelkansen en doelpunten tegen gekregen! Dat gezeik op Wellenreuther begint pas treurig te worden!!

Theoo
Gast
Theoo

Keepertje doet vandaag niks fout!

Keepertje pakt ook te weinig punten voor ons.

Maddock
Gast
Maddock

Ik ben het met Nick eens. Kijk goed naar dat eerste doelpunt. Als je 3 meter verder naar achter staat heb je meer kans om goed te reageren op schoten.
Ik vind dat geen gezeik maar het is gewoon de waarheid

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

.mensen die hier op Dankerlui lopen zeiken volgensmij wordt ie toch keer op keer door koster op die positie op gesteld terwijl hij het lieft in de verdediging speelt. Er wordt op de verkeerde gezeurt. Je kunt Dankerlui niet verwijten dat hij zich niet 100% inzet. Het is aan Koster om het al dan niet te veranderen

Renk
Gast

Ja je zegt het goed 100 % inzet daar ligt het niet aan….MAAR HET IS VOETBAL EN DAN KAN HIJ NIET OP DIT NIVEAU…VELE MENSEN SNAPPEN DIT NIET….JE VOETBALT MET 10 MAN ZO

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Renk
Dus moet de kritiek dan op koster zijn ipv Dankerlui

Bavel
Gast
Bavel

Tweede helft voorin beter…. maar wie dan rechtsback… Meisner paar keer echt mis en dus terecht gewisseld… Jammer in winterstop geen extra verdediger,,, op bank niet veel opties. En ja Dankerlui vandaag niet goed.. Maar dat constant gezeur te… is geen rechtsbuiten, moet het hel staan.. en geeft nog regelmatig een voorzet met doelpunt..
Eerste helft te weinig druk op verdedigers… kijk naar Groningen lieten onze verdedigers geen seconde met rust… tweede helft beter…

jbj.ot
Gast
jbj.ot

Vandaag heeft het niet meegezeten, en grun hebben de wedstrijd in slechts 5 min beslist, veel te makkelijk weģgegeven, zwak centrum vandaag. Heerkens verdedigend goed, opbouwend matig. Zal goed zijn als palacios weer aan gaat sluiten. Wel ziek van dit onnodige verlies, hier hadden we de kans om ons een end veilig te spelen. Vrousai lekker spelertje, en Crowley moeten ze contract openbreken, dan brengt hij straks tussen de 3 en 6 miljoen op.

Zero13
Gast
Zero13

Dankerlui was slechtste man van het veld, hebben we nu echt geen betere opties??? Kijk al weer uit naar vlgd uitwedstrijd, sfeer beter en meer kans op punten. Desalnietemin trots op inzet, met name tweede helft

Losnarf
Gast
Losnarf

Jammer van deze nederlaag was totaal niet nidig. In een paar minuten geef je de wedstrijd uit handen.