Onder 21 wint topper

4
1274
Fotoburo Toin Damen ©

Willem II – Alphense Boys

Deze week speelt Willem II o21 de eerste wedstrijd zonder trainer Willem Weijs. Weijs die onlangs naar Anderlecht vertrok, wordt vandaag vervangen door hoofdjeugdopleiding Bastiaan Riemersma. De wedstrijd is een ware topper tussen de nummer 1 en 2 van de competitie op dit moment.

Na 4 minuten lijkt Willem II op voorsprong te komen uit een vrije trap maar helaas was het buiten spel en ging het doelpunt van Bart de Laat niet door. Na 14 minuten komt Alphense boys op 0-1. Een intikkertje vanaf vijf meter. Na 22 minuten wordt het 1-1 door een doelpunt van Amoros Nshimirimana, na een goede actie van Sam Tel aan de linkerkant. Wanneer er 24 minuten gespeeld zijn wordt het 2-1 uit een corner die doorgekopt wordt, scoort Sam Tel nu zelf. Tien minuten later wordt het 3-1 door Timo Regouin na een geweldig steekballetje van Matoug. Regouin faalt niet in de 1 op 1 met de keeper.

Met 3-1 gaan beide ploegen de rust in. Na 54 minuten krijgt Willem II een penalty die Timo Regouin benut, waardoor hij zijn tweede goal van de middag maakt. Hierdoor is de stand 4-1.

Na 80 minuten komt Alphense boys met tien man te staan omdat er een speler niet verder kan en alle wissels allemaal al gebruikt zijn.

Na 82 minuten komt Willem II op 5-1 door een schitterend afstandsschot van ongeveer vijfentwintig meter van Jonathan van der pol, die net in de ploeg is gekomen.

Met 89 minuten op de klok wordt het nog 5-2, maar de overwinning kwam natuurlijk niet meer in gevaar. Door deze 3 punten staat Willem II nu bovenaan de ranglijst. Het spel was goed en een verdiende overwinning voor de mannen van Bastiaan Riemersma en Bruno Andrade is het resultaat.

Opstelling:
1 Maarten schut
2 Sam spijkers
3 Noah Lewis
4 Bart de laat
5 Sam Tel
6 Martijn van de Sande
7 Timo Regouin
8 Tristen Paauwe
9 Amoros Nshimirimana
10 Naïm Matoug
11 Hafid Jahaoui

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments