Onder 21 laat in oefenwedstrijd zien wat scoren is

23
3403
Fotoburo Toin Damen ©

Willem II onder 21 heeft onder toeziend oog van Denny Landzaat en Joris Mathijsen laten zien hoe je kansen kansen creëert. De onder 21 oefende vandaag tegen Dordrecht onder 21 en won deze wedstrijd met maar liefst 7-1.

Twee doelpunten kwamen van Timo Regouin, de rechtsbuiten kwam in de competitie al tot acht doelpunten in tien wedstrijden en scoorde in oefenwedstrijden ook al zeven keer. De assists kwamen vandaag van Amoros Nshimirimana en Amine Lachkar. Het contract van Regouin loopt deze zomer af, en de gesprekken rondom contractverlenging zijn nog niet opgestart waardoor een transfervrij vertrek van de uitblinker lonkt.

Amine Lachkar scoorde zelf ook twee keer, beide keren op aangeven van de talentvolle Naïm Matoug, met wie Willem II in gesprek is om zijn contract te verlengen.

Loran Venrooy, Jelte Pal en Louis Coeckelberghs maakten de overige doelpunten.

De onder 21 presteert dit seizoen erg sterk maar desondanks nam trainer Fred Grim geen enkele speler van de onder 21 mee op trainingskamp naar Oisterwijk. De zogenaamde levensader van Willem II wordt op dit moment niet of nauwelijks gebruikt, ondanks de goede prestaties van jongens als Matoug, Lachkar, Lewis, Nshimirirana en Regouin.

Abonneren
Abonneren op
guest
23 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments