Onder 21 blijft gedeeld aan kop

2
625
Fotoburo Toin Damen ©

Willem II onder 21 speelde vandaag op eigen veld tegen de onder 21 van Vitesse, waar afgelopen seizoen Jasper Dahlhaus vandaan kwam toen hij naar Willem II vertrok. Al in de tweede minuut kwam de ploeg van Bruno Andrade en Bram vd Vinne op een 0-1 achterstand.

Voor rust wist Willem II de achterstand weg te poetsen door een doelpunt van Naïm Matoug, die op aangeven van Aaron Menelik de 1-1 tegen de touwen schoot. Ondanks meerdere goede kansen lukte het Willem II niet meer doelpunten te maken in de eerste helft.

Na rust stelt Willem II orde op zaken en in de vierenvijftigste minuut scoorde Timo Regouin de 2-1 op aangeven van Louis Coeckelberghs. Na vijfenzeventig minuten wist Louis Coeckelberghs nu zelf het eindstation te worden van een aanval, waardoor Willem II de bevrijdende 3-1 binnen wist te werken. De assist bij de 3-1 kwam van Amoros Nshimirimana. Vlak voor het einde wist Amoros Nshimirimana er zelfs nog 4-1 van te maken in het voordeel van onze beloftenploeg. De talenten speelden een ijzersterke tweede helft en hebben niets weg gegeven.

Door de zege blijft Willem II onder 21 knap aan kop in Divisie 2. PEC Zwolle onder 21 is op dit moment de grote concurrent, daar zij hetzelfde aantal punten behaald hebben uit 10 wedstrijden als Willem II onder 21. Nummer drie de Graafschap heeft vier punten minder dan beiden ploegen.

Volgende week staat het enorm belangrijke duel tegen de directe concurrent op het programma. Om 14:30 wordt er dan in Zwolle afgetrapt tegen PEC. De nummers één en twee gaan door naar de play-offs om promotie.

Abonneren
Abonneren op
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments