Ondanks het puntverlies toch redelijke punten

6
2170

Wat is het toch fijn om een Willem II supporter te zijn. Nog altijd geen overwinning na de winterstop, ook niet tegen Heracles. Maar ach, zo slecht hebben we niet gespeeld. Wel wederom geen velddoelpunt en in tegenstelling tot Groningen thuis deze keer ook vrijwel geen kansen. Jammer. De sfeer was tijdens en na de wedstrijd tegen Heracles, dat gewoon een erg sterk team is, veel beter dan na Groningen. Supporters gingen achter het team staan, dat er alles aan heeft gedaan om te winnen.

Goed, dan nu de punten van onze onafhankelijke jury. Laat maar ffkes weten als je het ergens niet mee eens bent, of iets zinnigs over de wedstrijd te zeggen hebt 😉

Lamprou: 6.5

Kreeg vrijwel geen zak te doen, op wat afstandschoten na. Kortom, valt weinig over te vermelden. Staat er zoals altijd wanneer hij er moet staan.

Struijk: 7

Struijkie heeft het op zijn heupen de laatste weken. Krijgt steun van de tribune en dat doet hem schijnbaar goed. Speelde wederom een vrij aardige partij, op de altijd aanwezige foutjes na natuurlijk. En Frankie……stop verdomme nou eens met die verre ingooi.

Achenteh: 6

Heeft veel meer diepgang en aanvallende intenties dan Koppers. Speelde niet onaardig voor een eerste potje, maar liet wel verdedigend wat steekjes vallen. Zal de strijd met Joppen aan moeten gaan, of naar het middenveld moeten doorschuiven.

Peters: 6.5

Relatief weinig gezien, Willem II stond verdedigend prima en had het grootste deel van het balbezit. Helaas werd daar weinig mee gedaan.

Wuytens: 6.5

Zie Peters

Ojo: 5.5

Ojo is niet meer de Ojo van voor de winterstop. Begon zo goed in Tilburg maar is inmiddels onzichtbaar geworden en vooral ook slordig. Hopelijk komt het oude niveau snel weer terug.

Haemhouts: 7

Speelde een prima wedstrijd op het middenveld. Scoort eigenlijk altijd wel een voldoende, zo ook deze wedstrijd. Gaf een aantal heerlijke passjes en speelde technisch goed verzorgd.

Falkenburg: 5

Falkenburg is niet meer zo op dreef helaas. Scoort niet veel meer, had vorige week een hele ongelukkige wedstrijd en kon ook tegen Heracles weinig voor het team betekenen. Werd ook terecht gewisseld al vrij vroeg in de wedstrijd.

Hupperts: 5.5

Was erg actief maar kwam zijn man slechts weinig voorbij. Gaf ook weinig bruikbare voorzetten helaas. Streppel gaf het al aan ‘Hupperts en Andersen hadden hun dag niet’.

Andersen: 5

We loven hem vaak op Tilbo, en terecht. Is met voorsprong de beste speler in de selectie. Speelde echter een hele matige wedstrijd. Veel balverlies, weinig bruikbare acties en een aantal weliswaar leuke maar verder nutteloze hoogstandjes.

‘Bertje’ Ogbeche: 6

Kon nog geen stempel drukken en moest de bal te vaak gaan halen zodat hij zelf niet voorin de punt stond. Echter, werkte als een paard en liet bij vlagen zien erg doelgericht te zijn. Aannemen, draaien, schieten. Dat kunnen we bij Willem II wel gebruiken. Gaat wel goed komen met Bertje in de spits 😉

Van der Velden (60e minuut): 7

Viel sterk in voor de teleurstellende Falkenburg. Er kwam gelijk meer leven in het team en voorin werden we gelijk gevaarlijker. Je ziet gelijk dat van der Velden echt meer een middenvelder is dan een spits. Lekker de boel laten afjagen op het middenveld is een prima rol voor Nick.

De Sa (79e minuut): –

Was Hupperts op….? Waarom zouden we anders De Sa inbrengen? Anyway, liet wederom niet zien waarom hij een kans zou moeten krijgen. Speelde echter te kort mee om er echt een oordeel over de geven.

Kawaya (82e minuut): –

Speelde te kort om er iets nuttigs over te zeggen.

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments