Obispo van PSV op verlanglijstje Willem II

23
1671

Willem II wil zich in de winterstop op een aantal posities versterken. Zo wil TD Joris Mathijsen een tweede spits halen. Daarvoor heeft Willem II zich gemeld voor Ferdy Druijf van Jong AZ. Ook op het middenveld en centraal achterin word er gezocht naar versterkingen. Met name centraal achterin wil Willem II meer snelheid inkopen.

Daarvoor heeft Willem II Obispo van PSV op het verlanglijstje geplaatst. Armando Obispo is een Nederlandse voetballer die als centrale verdediger speelt. Hij stroomde in 2016 door vanuit de jeugdopleiding van PSV. De verdediger die wordt gezien als een groot talent heeft nog een doorlopend contract tot 2021. Echter krijgt hij weinig kansen bij PSV.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

Goed dat ze op zoek gaan naar een centrale verdediger. Wat ik niet begrijp is waarom dan Meissner gehaald is.
En een middenvelder halen? waarom???

Robby
Gast
Robby

Heerkens en Meissner zijn rechtsbenige spelers. Peters is de enige centrale verdediger die linksbenig is. Obispo is ook een linksbenige centrale verdediger vandaar dat hij interessant is voor ons.

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

Ik doel op de opmerking: “centraal achterin wil Willem II meer snelheid inkopen”
Waarom haal je dan Meissner? Koop dan meteen een snelle CV.
En waarom zou Obispo op de bank gaan zitten bij WII? lijkt me niet echt een logische stap voor een jonge speler die zich moet ontwikkelen..

Poppels
Gast
Poppels

Dus iemand halen die ze en huren en zich ook nog niet bewezen heeft in de eredivisie? Indien koop dan zeg ik ja, huren terwijl hij niets bewezen heeft: NEE

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Huren met optie tot definietief overnemen !

HOS
Gast
HOS

Wat ik niet begrijp is dat we spelers gaan halen in de winterstop, terwijl we een selectie hebben die moeiteloos zich moet kunnen handhaven in de eredivisie. Waarom dan onnodig geld uitgeven?

WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Handhaven moet zeker lukken met deze selectie, maar met een paar gerichte aankopen voor de breedte en voor de verdediging, doe je zomaar mee voor het linkerrijtje, terwijl je daar nu gewoon verdedigend voor te kort komt. Ik vind dat alleen lewis en misschien peters de basisplek echt verdienen in de verdediging

j. van Nieuwenhuijzen
Gast
j. van Nieuwenhuijzen

Denk aan Groningen met hun versterkingen. Ergaan er meer volgen. We zullen moeten versterken – huidige selectie volstrekt onvoldoende…

wil
Gast
wil

Die Druijf kan makkelijk naast Sol spelen.

TricoEques
Gast
TricoEques

Gerucht gaat ook dat ze met een andere Spaanse spits bezig zijn.
Die o.a. via Sol in the picture gekomen is. Kans dat Sol dan toch vertrekt deze winterstop is groter.

Robby
Gast
Robby

Je moet er altijd rekening mee houden dat een club zich meld die de vraagprijs kan ophoesten. Dus dan is het handig dat je iemand achter de hand hebt. En we hebben geen reserve spits he

Bobby
Gast
Bobby

Laten we het serieus hopen… al heb ik dit (gerucht) al eerder via Tilbo vernomen. Maar volgens mij lopen er inderdaad wel meer groeibriljantjes rond in Spanje.

Trico Sores
Gast
Trico Sores

Obispo is linksbenig en sterk in de opbouw. Da’s een combinatie die we zeker kunnen gebruiken.

Snorro
Gast
Snorro

Ophalen die jongen. Speelt Heerkens (met alle respect) zo uit de basis.

keesg
Gast
keesg

Als hij net zoveel kansen krijgt als ene Frenkie kan hij beter bij PSV blijven. Bij WII op de bank is ook niet zo gezellig.

Druijf tweede spits? Als Sol blijft dan zal hij mi voor een club kiezen uit de Keuken Kampioen-divisie.

Robby
Gast
Robby

Dat denk ik niet aangezien hij dan beter bij AZ kan blijven.

Rob
Gast
Rob

En Victor van de Bogert dan ???????

wil
Gast
wil

Die heb ik al een paar keer aan het werk gezien. Stapelt fout op fout.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ik wi Victor van de bogert wel wat meer in het 1e zien en beroordeel hem dan liever..

Robby
Gast
Robby

Het enige wat ik van Van de Bogert heb gezien is tegen amateurs. Daar deed ie het prima maar ik denk dat we hem moeten verhuren aan de eerste divisie club en kijken hoe het daar gaat.

johan
Gast
johan

Hij is niet goed genoeg voor een eerste divisie club. Hij heeft meer aan een club uit de tweede of misschien zelfs derde divisie. Een basisspeler bij ons zal ie helaas nooit worden.