Nog steeds geen duidelijkheid over start verkoop SCC

45
3269
tifo nr 3 top 10

Het seizoen 2018-2019 is inmiddels al afgelopen en de spelers zijn op vakantie. Normaliter start Willem II de verkoop van SCC half april. Mede door de druk op de organisatie door de bekerfinale is de start verkoop SCC destijds uitgesteld. Echter tot op heden is de verkoop nog steeds niet gestart en is er geen communicatie over de start van de verkoop.

We kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen en hopen dat Willem II snel duidelijkheid gaat geven!

Ga jij jouw SCC verlengen?

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Gast
wil

Natuurlijk gaan we weer met z’n drieën onze seizoenkaart verlengen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

SEIZOENKAART VERLENGEN VANAF 28 MEI Na een seizoen waarin we de bekerfinale bereikten en op de laatste speeldag helaas de play-offs misliepen, is de zomerstop voor de selectie inmiddels in volle gang. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de selectie voor komend seizoen, dat in het eerste weekend van augustus alweer begint. Ben jij er komend seizoen ook weer bij in het Koning Willem II stadion? Vanaf 28 mei kun je jouw seizoenkaart verlengen! Tot 8 juni Van dinsdag 28 mei (09.00 uur) tot en met zaterdag 8 juni (17.00 uur) hebben seizoenkaarthouders de mogelijkheid de seizoenkaart te verlengen.… Lees verder »

Jenny
Gast
Jenny

Nog tijd genoeg het seisoen is net afgelopen0

Klopp
Gast

Morgen onderhoud aan de site van willem ii, misschien morgen duidelijkheid?

Goolse hoek
Gast
Goolse hoek

Je kunt het op allerlei manieren lezen. Is het glas half vol of half leeg.
Ga jij een auto kopen als je niet weet wat voor motor er in ligt.
Duidelijkheid is nooit het sterkste punt van willem II geweest,en zal het ook niet worden.Als ze transparant waren geweest hadden ze dit naar buiten kunnen brengen. Degene die er altijd zijn komen nu ook wel. En de glorie hunters zijn nu toch al weer afgevallen.

Dirruk
Gast
Dirruk

De nieuwe commercieel directeur is op dit moment de hele club aan het doorlichten. Een van de inkomstenbronnen van de club zijn de opbrengsten scc kaarten. De commercieel directeur bekijkt nu of de prijzen marktconform zijn en of de prijzen van scc kaarten voor de verschillende vakken wel evenredig zijn. Als de club dit nu gewoon even meld op de website van de club voorkom je wederom veel speculaties en onzinverhalen.

Het kan zo makkelijk zijn hè. Daar zouden ze iemand voor aan kunnen nemen bij onze club, een persvoorlichter ofzo.🤷‍♂️

Wouter
Gast
Wouter

Nieuwe commerciële directeur? Is Rook weg dan? En Willem II heeft toch een persvoorlichter?

Dirruk
Gast
Dirruk

Willem ll heeft sinds kort een nieuwe commercieel directeur. Misha Rook huppelt waarschijnlijk nog wel ergens rond aan de Goirleseweg maar is nooit directeur geweest en hij is al helemaal niet commercieel. Hij kost de club elke maand salaris. En hebben we een persvoorlichter? Als het die Wouter is ( neem aan niet de Wouter die ik nu antwoord geef ) wordt het eens tijd dat ie eens gaat werken voor z’n salaris want voorlopig kost ook deze persoon de club alleen maar geld. Als je het hebt over topsportklimaat zijn dit in ieder geval 2 functies die zeer spoedig… Lees verder »

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Nog een keertje: stop met het beledigend en onbeschoft afserveren van werknemers. We weten nu wel dat jij alles weet!! Stop ermee!

Wouter
Gast
Wouter

Los van hoe Dirruk het zegt (want iedereen gaat over zijn eigen manier van iets zeggen), heeft hij hier wel degelijk een punt. Communicatie op tijd doen uitgaan, voorkomt onduidelijkheid.

Als men aangeeft in een bericht, waarom iets op zich laat wachten, of waarom het allemaal langer duurt als men gewens is, voorkomt dat een hoop onnodige verbazing. En transparant communiceren is toch allemaal wat we de club graag zien doen.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Ikzelf, We hadden toch afgesproken dat jij niet meer zou reageren? Nu doe je het weer en je weet inmiddels dat ik daar niet mee stop omdat jij dat zo graag wil. Denk nou eens aan het clubbelang jongen. Of kom met een reactie waaruit blijkt dat ik ongelijk heb. Dat doe je toch niet en wat betreft deze 2 personen al helemaal niet want die hebben tot nu toe 0,0 een positieve bijdrage geleverd aan onze club. Sterker nog, die hebben de club alleen maar geld gekost. En ik roep nergens dat ik alles weet maar in dit geval… Lees verder »

Wouter
Gast
Wouter

Nee, dat is een andere Wouter. Voorlichten is niet mijn ding, ik zit als elektricien meer in de verlichting.

Pim
Gast
Pim

Je moet echt eens ophouden met alleen maar roepen zonder het te onderbouwen met feiten. Je serveert werknemers af die je niet eens kent. Je hebt overal een mening over de gang van zaken binnen de club maar je bent er geen onderdeel van. Je hebt geen idee wat de mensen binnen de BV Willem II op een dagelijke basis als werkzaamheden hebben. Net of het alleen de persvoorlichter zijn verantwoordelijkheid is om een bericht over de SCC’s naar buiten te brengen.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Pim, Helaas voor jou weet ik redelijk goed wat er speelt, wat deze mensen voor werkzaamheden hebben, ken ik deze mensen en serveer ik alleen mensen af op prestaties en feiten. Je hoeft geen onderdeel uit te maken van de club om een oordeel te vellen over het functioneren van personen, en de feiten spreken vaak voor zich. Wat wil je onderbouwd hebben m.b.t. Rook en Wouter de persvoorlichter? En ik heb het hier niet over dat het alleen de schuld is van de persvoorlichter dat er niks naar buiten komt over de start van de verkoop van de scc,… Lees verder »

Sprang
Lid
Sprang

@Dirruk. Even een korte vraag. Wie is nu de nieuwe commercieel directeur binnen de club dan?

Dirruk
Gast
Dirruk

@Pim,

Nog vragen?

Dirruk
Gast
Dirruk

Pim???

Kees
Gast
Kees

Dirkje……
de meesten zijn niet meer geinterreseerd in jouw historische kennis; stop ermee aub en kijk vooruit. Jouw doorgeefluikje is gesloten en bespaar jezelf voor een nieuw stadionverbod.

Henkie013
Lid
Henkie013

De meesten? Wie zijn de meesten Kees? Ik ben nl. wel geïnteresserd. Ik ben het niet altijd eens met Dirruk en dat hoeft ook niet, maar ik zou willen dat alle medewerkers in dienst van de club al is het maar de helft van het Willem II hart zouden hebben als Dirruk dat heeft. Ene die opstaat en naar bed gaat met Willem II. Het probleem van Dirruk is, dat hij te emotioneel betrokken is en relativeringsvermogen mist. Het is zwart of wit, terwijl grijs soms ook (een beste) optie kan zijn. Wanneer een organisatie niet optimaal functioneert, dan is… Lees verder »

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Juist!!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Dirruk

Hadden ze dat niet beter volgend seizoen kunnen de club doorlichten, heb je heel seizoen om te kijken hoe of wat. Want nu Moeter eigenlijk geoost worden. Hoe eerder er geld staat op de rekening aan de Goirleseweg voor seizoenkaarten hoe beter

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Forza heb je gedronken ?😂

jako
Gast
jako

Drank maakt meer kapot dan je lief is….drink gelukkig niet.

Bockworst
Gast
Bockworst

Want de Frenkie en Fran miljoenen zijn niet genoeg?

Adje patatje
Gast
Adje patatje

Wie is dan die nieuwe commercieel direkteur? heb nergens een naam gelezen

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

De seizoenskaart wordt geheel volgens traditie in een vensterenveloppe verzonden. Ik ga er vanuit dat men bij Willem II dit jaar zo lang de tijd neemt om na te denken over een alternatieve verzendmethode. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en met het oog op de ‘plastic soup’ kan dit echt niet meer. Dames en heren van Willem II; gebruik dichte, papieren enveloppen die 100% biologisch afbreekbaar zijn!
Evert

jako
Gast
jako

Evert,vraag aan de leiding of je naar een andere afdeling mag…dit gaat zo helemaal niet goedkomen met je.Werken die pillen nog wel?

Tricolores
Gast
Tricolores

Ik heb het idee dat Evert echt alleen maar klote ideeën heeft

antonius
Gast
antonius

Geweldig!!!!! Wat een act die Evert grin

Snorro
Gast
Snorro

Evert we love you!

Jeff
Gast
Jeff

Bedankt Evert,

Zowel jouw reactie als de vele reacties op jouw reacties bezorgen mij wederom een glimlach. Wellicht kun je een soort Kruikenzeiker-achtige blog beginnen nu de echte grote schrijver gestopt is. Het zou mij veel leesplezier bezorgen.

Frietmet
Gast
Frietmet

Evert. Jouw reacties op het internet en de reacties daarop kosten ook serverkracht en dat gaat niet op water. Als je echt zo principieel bent stop je ook met internet.

Krilles
Lid
Krilles

En de seizoenkaarten zelf dan Evert? Misschien kunnen we voorstellen om die van sojabonen of zoiets te maken in plaats van plastic?

Snorro
Gast
Snorro

Gewoon een onderhuidse chip. Dan is dat kaarten doorgeven ook gegarandeerd afgelopen 😂

vak-a
Gast
vak-a

Ja.
Zat te denken aan vak-a😉

WillemIIOosterhout
Gast
WillemIIOosterhout

Willem II heeft op organisatorisch vlak echt wel stappen gemaakt, maar hier slaan ze de plank echt finaal mis. Juist nu, met de bekerfinale enz leeft Willem II als nooit te voren. Het ijzer smeden wanneer het heet is…………….#gemistekans

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Niet zo dramatisch doen met je gemiste kans!de echte blijven toch wel komen en Willem II leeft ook in mei ook in juni en in juli…….

Wouter
Gast
Wouter

Een goede campagne neerzetten voor de SCC verkoop, kan best naast de bekerfinale organisatie lopen. Gebruik je netwerk, zet SPECO studenten als stageopdracht in, of val terug op andere vrijwilligers.

IJzer smeden als het heet is en de bekerfinale had de verkoop in april al kunnen boosten. Ik bedoel dat geld heb je dan al binnen. Maak een leuke actie voor de vroege bestellers, zoals een paar jaar geleden met dat Robey shirt.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Heb je gelezen hoeveel er hier zeurden over prijzen ticket finale ….
en dan wil jij ze ook nog laten betalen voor seizoenkaart nou dan was het hek helemaal van de dam….want hoe durfde willem II dat nou te doen tijdens bekerfinale ook nog eens daarover beginnen man man….het is gewoon nooit goed!!

Tot volgend seizoen 😂

Wouter
Gast
Wouter

Het gelijk-tijdig de verkoop voor beker en SCC doen is een optie, maar hoeft natuurlijk niet. Maar het uitwerken van de SCC campagne had wel op hetzelfde tijdstip kunnen gebeuren.

Dan had je nu alles kant en klaar gehad en had je er bv. vorige week al mee kunnen starten. Visuals voor de Social Media, wervingsfilmpjes en -teksten kunnen maken etc. etc.

Nielske
Gast
Nielske

Iets met de beste stuurlui staan aan wal..

Frietmet
Gast
Frietmet

Het is juist de bekerfinale waardoor het vertraging oploopt.

Glory Day's
Gast
Glory Day's

Slechte zaak! De ambitie is toch om door te groeien…. zorg dan eens dat dit soort zaken gewoon goed zijn geregeld!

djorisnul13
Gast
djorisnul13

Uiteraard! Vak C.