Nog ruim 1.000 kaarten voor Willem II – Feyenoord

0
999
TILBURG - Willem II - Helmond sport, koning Willem II stadion, 22-02-2014, Jupiler League seizoen 2013 - 2014. Spandoek Tricolores legends van ABC.

Aanstaande woensdagavond ontvangen de Tricolores Feyenoord. (aanvang 20.45 uur). Voor deze wedstrijd zijn nog ruim 1.000 kaarten te koop.

Hoe koop ik een kaartje voor een thuiswedstrijd van Willem II?
Allereerst willen we benadrukken dat je voor een groot deel van de thuiswedstrijden géén ClubCard of andere kaart nodig hebt om kaartjes te kunnen bestellen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle mogelijkheden om een kaartje te kopen voor een thuiswedstrijd van de Tricolores.

Waar kan ik een kaartje kopen?
Er zijn drie verschillende opties om aan een kaartje te komen voor onze thuiswedstrijden.

1. Direct online bestellen via www.besteljekaartje.nl
Koop gemakkelijk online je kaartje voor de thuiswedstrijden van Willem II. Je betaalt veilig via iDeal je ticket. Na de bestelling word je e-ticket per mail naar je toegestuurd. Zorg er voor dat je dit e-ticket uitgeprint meeneemt naar de wedstrijd.

2. Willem II receptie
De Willem II receptie is op werkdagen van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00-12.30 uur en 13.00-17.00 uur. Je kunt hier je kaartje contant of per pin betalen en direct meenemen. Ook op thuiswedstrijddagen is de receptie geopend. De openingstijden van de receptie bij thuiswedstrijden vind je in het websitebericht over de informatie per thuiswedstrijd.

3. Kassa’s Koning Willem II stadion
Op wedstrijddagen zijn de kassa’s van het Koning Willem II stadion vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd geopend. Bij de kassa’s is het mogelijk om zowel contant als met pin te betalen. Let op: Bij enkele thuiswedstrijden met verhoogd risico zijn de kassa’s op de wedstrijddag gesloten.

Vragen of problemen met bestellen?
Neem dan contact op met Willem II Ticketing. Dit is telefonisch mogelijk via 013-54 90 590 of per e-mail via ticketing@willem-ii.nl.