MATCHDAY: Laatste 6 kaarten te koop; kassa om 13.00 uur open

14
3856
Foto: Geert van Erven

Update: De publiekstribunes bij Willem II -PEC Zwolle zijn zoals goed als uitverkocht. Alleen voor de vakken E-N en E-Z zijn er nog kaarten beschikbaar. Helaas is de bezetting van het uitvak ondermaats. Slecht 131 supporters uit Zwolle reizen mee naar Tilburg.

Na de zure bekernederlaag tegen sc Heerenveen kan de focus vol op de competitie. Met een zware wedstrijd inclusief verlenging in de benen kunnen de spelers in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle de steun van de 12e man goed gebruiken. Gelukkig loopt de kaartverkoop goed.

De Kingside en vak P zijn zoals gebruikelijk uitverkocht. Ook de korte zijde aan de overkant is inmiddels uitverkocht. Voor de lange zijde zijn alleen in vak F nog 29 kaarten beschikbaar. Ook op de eretribune loopt het vol, voor ere noord zijn nog maar 56 kaarten te krijgen.

cht.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Glory Day’s
Gast
Glory Day’s

Een kolkend Koning Willem II stadion helpt! De finales voor de prijzen zijn begonnen! Bij ons valt niks te halen! Wij zijn er voor onze club en onze stad. Gas erop! Inhaken en 90 min kwèèkuh!
🔴⚪️🔵👊🏼

Rocky B.
Gast
Rocky B.

Inhaku!!!!
Meteen volle bak erop, heel het stadion erachter.
Laat de inhaaksessie maar heel het stadion doorgaan!
Allemaal achter WillemII🔴⚪️🔵

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Iedereen (dus ook lange en Goolse zijde) vanaf minuut 1 gas geven en 90 minuten achter onze jongens gaan staan. Ook als het even inzakt. Na zo’n zware week met een 120 minuten wedstrijd op donderdag hebben ze onze support keihard nodig! Dus ook wij met zijn allen volle bak! Wij zijn Willem II! #heberzinin

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Kan het sjalalala 0 -1- 3 niet een keer van de goirlse kant?

Dekraak
Gast
Dekraak

Als alle groepen zoals tilbo, Willem II
News , supportersclub en tifosi dit willen delen kan het wel is een goed begin zijn ja.

Ik zeg doen!

Rene
Gast
Rene

Na de zure bekernederlaag tegen sc Heerenveen

Het was zuur. En we zijn uit de beker geflikkerd. Maar het was geen nederlaag. We zijn ondertussen 9 (negen!) wedstrijden ongeslagen. Hopelijk komt daar zondag een winstpartij bij en komen we op 10.

JvHooH
Lid
JvHooH

Vroeg het vak op en de jongens een hart onder de riem steken na de bekeruitschakeling? Belangrijk potje zondag

Rene
Gast
Rene

Ik vind het echt zo slecht niet, hoor, dat een wedstrijdje tegen fucking PEC een paar dagen van tevoren al bijna is uitverkocht. Het is geen Ajax of NAC he. Het is PEC. En hoe goed Willem II het ook doet, voor veel mensen is een meer of minder aansprekende tegenstander ook een factor.

TTB
Lid
TTB

Eigenlijk toch raar dat dit soort wedstrijden niet (tijdig) uitverkocht raken. Als de huidige 3e plek het nog niet doet, weet ik het ook niet meer.

Kdk
Gast
Kdk

Achja, in tijden wanneer bijna al de stadions leegstromen ben ik al blij dat er een stijgende lijn in zit

Onno
Gast
Onno

Wat een onzin.. een bijna vol huis op een zondag tegen pec. Niks mis mee.

Shoukov
Lid
Shoukov

Maar TTB toch, wat kun jij kinderachtig zeuren.

TTB
Lid
TTB

@Kdk Ben ook zeker blij dat er een stijgende lijn in zit. Maar als je het afzet tegen wat we presteren dit seizoen, vind ik het mager. @Onno Waarom is het onzin? Jij vind het prima, ik vind dat met de huidige situatie het mager is. Wat moet onze club gaan presteren zodat je gewoon thuiswedstrijden uitverkoopt (het liefste niet pas een dag van tevoren)?. De championsleague winnen? @Shoukov Je mag het niet met me eens zijn, maar de ietwat denigrerende toon die je aanslaat getuigd ook niet van een volwassen denkbeeld vind je wel? Kom eens met argumenten waarom… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Nou TTB heeft wel un punt hoor hier ligt nog wel un uidaging om het stadion structureel uitverkocht te krijgen zalang dat niet gebeurt hoef je ook de capaciteit van het stadion niet uit te breiden

Ja er zit een stijgende lijn in qua bezoekers supportes vergleken met de aflopen jaren mede gelopen door de stijgende lijn qua resultaten op het veld. Maar als je 3e staat en het nog niet uitverkocht is uitbreiden wat wel willen in de toekomst nog niet aan de 0rde. Er is niks erger om dan allemaal legen plekken te zien