Nog geen duidelijkheid kaartverkoop bekerfinale

16
2325

Het eerste overleg over de organisatie van de TOTO KNVB Bekerfinale tussen vertegenwoordigers van de KNVB, Ajax, Stadion Feijenoord en Willem II heeft afgelopen vrijdag in De Kuip plaatsgevonden. 

Dit overleg was het startsein van de voorbereidingen op de finale tussen Willem II en Ajax op zondag 5 mei in Rotterdam. In dit overleg zijn met name zaken als kaartverkoop, vervoersregelingen, veiligheid en supporterszones ter sprake gekomen.

De KNVB heeft daarnaast de verschillende betrokken partijen om input gevraagd over de verschillende onderwerpen, zoals voorkeur ten aanzien van vervoerswijzen en aanvang van de kaartverkoop.

Wij ontvingen vele vragen van jullie na het behalen van de finale. Helaas kunnen wij, gezien de complexiteit van het organiseren van deze finaledag, op korte termijn nog geen antwoorden geven op de deze vragen.

Daarom rekenen wij vooralsnog op jullie begrip en zullen we, zoals reeds gecommuniceerd, zo snel als mogelijk naar buiten treden met meer informatie.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tricolores1896
Gast
Tricolores1896

Weet niet meer wie het me beloofde, maar herriner me goed dat ik een kratje zou krijgen als willem ll de knvb beker wint, oh wat zijn we dichtbij😜

faf85
Lid
faf85

Mag toch aannemen dat seizoenskaart houders eerste keus hebben en een soort kingside gecreëerd wordt. En dat toegewijde supporters die al 25 jaar een seizoenskaart hebben niet de dupe worden van dagjes mensen. Zoals ik de laatste weken in mijn directe omgeving heel veel hoor dat ze willen gaan. Terwijl ze 3 keer in hun leven in het stadion zijn geweest om nog maar zwijgen over eventuele uitwedstrijden

Rene
Gast
Rene

We krijgen natuurlijk wel 7000 kaarten meer dan dat er seizoenkaarten zijn. Dus komt wel goed, lijkt mij. Ook voor de dagjesmensen (en die willen we ook, want we willen toch wel met z’n 17500’en naar de Kuip en niet mer z’n 10000?).

faf85
Lid
faf85

Daar heb je gelijk in. Echter zou ik wel gaarne in het fanatieke gedeelte plaatsnemen ipv dat ik naast jan zit die normaal gesproken achter de tv 3 clubs tegelijk zit te supporteren

Rene
Gast
Rene

En daar heb jij natuurlijk weer gelijk in, Faf85.

Sogetup
Lid
Sogetup

Ik woon in zoetermeer, zou zuur zijn als ik eerst naar Tilburg moet en dan naar rotjeknor en dan weer terug naar Tilburg om vervolgens weer naar zoetermeer te moeten rijden.

SargentD
Lid
SargentD

Je zult sowieso terug naar Tilburg moeten voor de huldiging natuurlijk!

Sogetup
Lid
Sogetup

Lol, goed punt

Robby
Lid
Robby

Maar zo werkt het wel. Mijn zwager is Ajaxcied en woont in delft. Die moet eerst naar Amsterdam.

Sogetup
Lid
Sogetup

Ik ben er ook bang voor maar hoop dat ik gewoon de trein kan pakken naar Rotterdam

Rene
Gast
Rene

Sjala-lalala-lala-lalala-laaaa
ik wil met de trein
met de trein
Iiiik wil met de trei-hei-hein!

en als dat niet kan, doe dan maar (zoals afgelopen zaterdag ergens werd geopperd) een hard voor Willem II-boot.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ René

Trein gaat het waarschijnlijk niet worden volgensmij komt Ajax met met de trein en is het die dag al druk op het spoor ivm bevrijdingsfestivals etc

Rene
Gast
Rene

Ik denk dat je gelijk hebt, Forza Willem II. Dan maar met de boot :D. Of met 350 bussen dwars door Breda rijden, dat lijkt me ook wel wat.

Tricolores013
Gast
Tricolores013

Ik zag dat er al tickets werden aangeboden van €400 op viagogo.nl kan ik er vanuit gaan dat dit nep is??

Ben
Lid
Ben

Wat denk je zelf?

Saskia
Lid
Saskia

Heb je ook gezien wat ze daar als aanvangstijd van de wedstrijd hebben staan? 15.00 uur!!!
Wedstrijd staat voor 18.00 he!