Nog geen akkoord met Andrade

23
2136

willem II - groningenEerder al werd melding gemaakt dat Bruno Andrade dicht bij een nieuwe overeenkomst met Willem II voor een 2- jarig contract zou zijn.
VoetbalPrimeur weet te melden dat dit zeker nog te voorbarig is. Er is volgens zaakwaarnemer Gunter Thiebaut ook interesse vanuit een Engelse club en er zou belangstelling voor de Braziliaan zijn vanuit andere clubs in Nederland en ook Belgiƫ.

De zaakwaarnemer zegt dat er ook gesprekken zijn met die andere belangstellenden en dat hij voorlopig alleen nog maar in onderhandeling is met Willem II, niet meer dan dat.
Wat hem betreft is er dus ook gen haast om de knoop door te hakken. “Bruno is 26 jaar en dus moet hij een goede keuze maken, zowel sportief als financieel. Hij is voor veel clubs een heel interessante speler”, vertelt zaakwaarnemer Gunter Thiebaut tegen VoetbalPrimeur.

Of dit alleen onderhandelingstactieken zijn van de zaakwaarnemer, of dat er ook daadwerkelijk concrete belangstelling is voor de aanvaller wordt uit het bericht niet duidelijk.

23 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments