Nog 013 dagen tot de Cupfinal; kleur Tilburg rood wit blauw!

29
1354
TILBURG - Willem II - Roda JC 0-0, koning Willem II stadion, 27-08-2016, voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Tifosi spandoek 120 jaar Willem II. Sfeer.

Adrie Koster probeert al weken met zijn team de focus op de competitie te houden. En dat lukt ondanks de mindere tweede helft tegen Excelsior erg goed. Willem II haalde uit de laatste 7 wedstrijden 16 punten. Alleen van Ajax werd verloren.

Donderdag zullen we in ons eigen Koning Willem II stadion PSV van het landskampioenschap houden en dan kan de volledige focus op de bekerfinale.

Tilbo zal de komende 013 dagen (en de dagen na de finale) veel aandacht besteden aan de cupfinal.

Langzaam maar zeker stijgt de cupkoorts in Tilburg. En dat zal de rest van Nederland kunnen zien aan de sfeer die we in de Kuip gaan wegzetten. Het Sjalalalalala nul een drie zal van vak RR naar vak X en van vak S naar vak T gezongen worden. En op ‘niet de beste maar de gekste’ zal massaal ingehaakt worden.

Maar hoe ga jij de komende 13 dagen aan Tilburg laten zien hoe jij achter de Tricolores staat? Hang de vlaggen buiten, shirts voor de ramen en laat weten dat wij Willem II zijn!

OP NAAR 5 MEI… WIJ ZIJN WILLEM II

29 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments