VANAVOND: Nieuwjaarsreceptie vanaf 19.00 uur

1
2380

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor de nieuwjaarsborrel die het Supporterscollectief Willem II in samenwerking met Willem II op woensdag 13 januari 2016 organiseert. Deze borrel zal van 19.00 tot 21.30 uur plaatsvinden in Het Paleis, op de eerste etage van het Koning Willem II-stadion.

We hopen samen met jou op woensdag 13 januari 2016 te proosten op het nieuwe jaar. Daarnaast is het een mooi moment om terug te kijken naar het jaar 2015. Een jaar waarin we op een heel knappe 9e plaats eindigden in de Eredivisie. Het tweede jaar op het hoogste niveau begon wat moeizaam, maar de laatste weken hebben we de draad weer opgepakt. Met 11 punten uit de laatste 5 competitiewedstrijden en een heel spannende bekerwedstrijd in de Kuip, mogen we zeer tevreden zijn.

Dit is iets wat we met zijn allen hebben gedaan. De spelers kunnen immers niet zonder supporters en de directie kan niet zonder sponsors. We mogen hier trots op zijn. Om dit te onderstrepen zijn alle gremia van de club, en jij dus ook, van harte welkom op 13 januari 2016.

Graag tot vanavond!

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments