Nieuwe Tilbo!

10
1263

Beste bezoekers en gebruikers,

De nieuwe versie van Tilbo is gearriveerd en staat tot jullie beschikking!

Wij snappen dat jullie vorige ervaring met een nieuwe Tilbo niet bepaald goed was, daarom hebben we er deze keer extra hard aan gewerkt om te zorgen dat Tilbo stabiel draait en altijd te bereiken is.

Pas op met bestellingen via de webshop! Door de invoering van nieuwe emailadressen zullen wij gedurende de eerste paar uur misschien géén emailtjes ontvangen en dus ook je order niet binnenkrijgen! Wacht dus even met bestellen en probeer het ‘s avonds.

Omdat we zijn overgegaan op een nieuw systeem hebben we geen wachtwoorden over kunnen nemen vanuit de oude Tilbo. Vraag dus even een nieuw wachtwoord aan via ‘wachtwoord vergeten’, dan zal je een nieuw, sterk wachtwoord in je email krijgen.
Mocht je vergeten zijn je email te updaten, maak dan een nieuwe account aan.

Daarnaast hebben we een flinke verdunning doorgevoerd van het forum. Alleen de bekendste topics zijn nog over waar je in kunt reageren. Hiermee hopen wij de website lichter en sneller te houden.

Verder hebben we ook een nieuw reactiesysteem; Disqus. Via dit systeem kun je voortaan reageren op specifieke berichten zonder eindeloos te hoeven quoten.

Ook op de homepage zijn een paar grote veranderingen te zien, die zullen je niet ontgaan zijn. Zo is er een nieuw design waarmee we vernieuwde overzichtelijkheid bieden.

Zoals met elke nieuwe website zijn er vast en zeker kinderziektes te vinden. Mocht je nou iets tegen komen wat niet helemaal lekker werkt, meldt het dan aan website@tilbo.com, dan kijken wij er zo snel mogelijk naar.

1: Mocht je nou voorheen een speciaal teken voor je gebruikersnaam hebben staan (bijv. #, ‘, / etc) probeer dan even in te loggen zonder het speciale teken voor je naam.

10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments