Nieuwe plannen voor flinke verbouwing stadion? Lees het vanavond!

7
3018

Er zijn plannen om het stadion ingrijpend uit te breiden. Niet met een tribune, maar met een gebouw waar bijvoorbeeld congressen gehouden kunnen worden. Hoewel die plannen serieus zijn, lijken ze nog niet zo concreet dat ze snel uitgevoerd worden, zegt Berry van Gool.

Willem II en de gemeente Tilburg zouden praten over de uitbreiding van het stadion met een gebouw van zo’n 10.000 vierkante meter. Niet helemaal duidelijk is waar dat gebouw moet komen. Het zou gaan om de Korvelse kant of de lange zijde tegenover de hoofdtribune. Architect Paul Goltstein heeft er schetsen voor gemaakt. Hij ontwierp ook het huidige stadion, zoals dat begin jaren negentig gebouwd werd. Hij tekende ook de uitbreiding van de hoofdtribune met commerciële ruimte in 2000.

Willem II bevestigt dat er aan zulke plannen gewerkt wordt, zoals er ook nog altijd plannen zijn om de gracht rond het veld dicht te bouwen en daar extra zitplaatsen te realiseren. Berry van Gool geeft aan dat er nog een hoop moet gebeuren voordat de plannen daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Meer hierover in de KingZine-krant die vanavond rondom de wedstrijd wordt verspreid en over een tijdje ook op diverse plekken in de stad zal worden verspreid.

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments