Nieuwe hoodie The Legends (prijswijziging)

13
1802

SONY DSC
Vanaf vorige week is de door jullie op facebook gekozen ”The Legends” hoodie te koop in onze webshop. De prijs is 40,- (exl. verzendkosten), en te bestellen in een dames en heren uitvoering.

De Merchandise afdeling van de stichting KingZine is geïnspireerd geraakt door het doek van de Tilburg Tifosi tijdens de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport in 2014.

Aanstaande woensdag zullen de eerste bestellingen naar de leverancier gaan. Liever wat langer wachten? Over een tijdje zullen de hoodies net als onze andere merchandise ook te koop zijn in de fanshop.

 

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
job013
Lid
job013

laten we lekker ons focussen waarvoor dit bericht is, namelijk een super gave hoodie !

Gemeentelijk Sportpark
Lid
Gemeentelijk Sportpark

Nee, wij zijn geen Brabantse *****, maar gewone Brabanders die óók hopen dat PSV kampioen wordt. Zonder supporter te zijn. Want stel je voor, een beetje tussen de mensen uit Schijndel en Sint-Oedenrode gaan zitten, brrr! Als Willem II naar Eindhoven afreist, begint het met 0-0 en moet het er alles aan doen om te zorgen dat die score na 90 minuten nog op het bord staat. Als je dan toch verliest, zijn de punten in ieder geval in goede handen. Want als PSV kampioen wordt, is heel Brabant een beetje kampioen. @Guest, alsof het Tilburgse accent nou zo’n lust… Lees verder »

RWB-ARMY
Lid
RWB-ARMY

Donder op man, spreek lekker voor jezelf en niet in de ”we” vorm… want volgens mij ben jij hier de enige die hierr zo over denkt! Mafkees.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

diepe zucht…vorige week voor nak en nu voor p$v…wat een rotleven heb jij

Snorro
Lid
Snorro

ten eerste heeft PSV geen supporters (of ‘Hoolz’), maar aanschouwers. Een kleine 30.000 apathische figuren met chronisch spraakgebrek, die blijkbaar geen hobby hebben of een heel vervelend wijf thuis hebben zitten. Bij een eventuele achterstand gaan die leeghoofden direct stoeltjes in het eigen stadion te slopen. En als ze dan een keer net doen alsof ze het veld op willen komen laten ze zich ‘tegenhouden’ door de trainer. Omdat ze nu al een tijdje bovenaan staan, met heel erbarmelijk voetbal, dat wel…. Durven enkele van de 30.000 frikandellen het dan toch aan zich buiten dorpsgrenzen te laten zien. Hiervoor is… Lees verder »

PSV
Gast
PSV

brabantse joden!
zaterdag pakkie in EHV

Pilske
Lid
Pilske

whauahah kut boertje zet je nu nog niet meer voor lul dan dat je al staat….. Niemand neemt jullie serieus. de club met gemiddeld gezien de meeste autisten. Jullie staan voor lul voor heel NL omdat jullie nergens het uitvak vol krijgen. you are famous for not traveling! dus wat wil je nu komen bewijzen???

job013
Lid
job013

psv het lachertje van Nederland, grootspraak op internet maar zaterrdag waarschijnlijk niet eens aanwezig. gloryhunters daar

Tilburg 4 Life
Lid
Tilburg 4 Life

Heujj, de spammers van Nak net weg, komt er een internet hooligan van de boeren langs.

Stoere bink, als je slim bent ben je gewoon stil nu, dan zet je jezelf niet nog meer voorschut…

Tilburg Till I Die
Lid

PSV… PSV… Al tijden probeer ik die club ergens mee te vergelijken. Iets doms of iets achterlijks. Een andere club, ook leuk. Maar nee het is me tot op heden niet gelukt iets te vinden wat net zo triest, kansloos en uitzichtloos is als dat droevige clubje autisten met hun achterlijke half Limburgse accent ten Oosten van ons. Die zogenaamde topclub waar maximaal 10 man afreist naar hun Europese wedstrijden uitwedstrijden en in de Eredivisie een uitvak nog niet half bezet krijgt. Die club waar je eerder uitgefloten wordt dan dat je applaus krijgt voor je prestatie. Nee jullie zijn… Lees verder »

PSV
Gast
PSV

Wat een hoop onzin ey tering… Eindhoven 20 min rijden vanaf de saaiste stad van Nederland Tilburg , precies dezelfde accent haha

Uitvak zit dit seizoen overal vol , na ajax en feyenooit de volste..

Vorig jaar PSV-Vitesse (2-6) gemist ? waar heel het stadion bleef zitten en de spelers weden aangemoedigd ipv uitgefloten zoals bij jullie vrienden in amsterdam gebeurd…

een fucking Willem II supporter die de 2e club van NL triest noemt HAHAHAHA Willem II hahahahahaa

https://www.youtube.com/watch?v=2l7jYckEsD0

Goirle Hallee
Lid
Goirle Hallee

Tweede club van NL? Qua prestaties misschien, boeiend! Het feit dat jij zegt dat ze in Tilburg hetzelfde accent als in Eindhoven hebben doet mij vermoeden dat je zo’n buiten-de-regio-fan bent, de ergste dus.

Nu snel terug naar je eigen site, want een psv-er op Tilbo is hetzelfde als een chromosoom: eentje te veel is al echt foute boel.

Tilburg 4 Life
Lid
Tilburg 4 Life

Nee moatje, echt totaal niet hetzelfde accent. Wij kunnen tenminste ook nog normaal NL spreken (dezelfde = hetzelfde), but who cares he?! En dit seizoen achter Ajax en Feyenoord staan met uitsupporters, echt knap man!! Echt diep respect! Laat me niet lachen!! Echt, het 1e seizoen dat jullie een noemenswaardig uitpubliek meenemen. En zodra jullie, wat sowieso gaat gebeuren gezien jullie dramatische spel, niet meer bovenaan staan ben ik benieuwd hoeveel mensen jullie dan nog meenemen. Gelukszoekers dus. En dan nog de slechte sfeer in jullie stadion. Wij gaan Zaterdag 90 min. lang de sfeer maken, en dan staan jullie… Lees verder »